Vilmos herceg és Katalin hercegné 2023 február 19-én a BAFTA díjátadón
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Katalint egyszer összekeverték a Buckingham Palota egyik alkalmazottjával − így reagált

A walesi család kétségtelenül a legtöbbet emlegetett család a világon, Vilmos herceg, Katalin hercegnő és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos sosem mulasztják el, hogy a hírekbe kerüljenek.


Ez különösen igaz az elmúlt évek felfordulása után, amikor Harry herceg és Meghan Markle kilépett a királyi kötelezettségekből, a királynő pedig elhunyt, így a királyi család a walesi hercegnek és hercegnőnek köszönheti a színen maradását. Katalin walesi hercegné pedig az egyik legnépszerűbb királyi családtag, és családja „erősségének" nevezik.

Ez is érdekelhet: Furcsán néznek Katalin hercegnére egyik kedvenc étele miatt

Katalin természetes vezető, aki csodálatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is higgadt maradjon

− mondta egy forrás a hercegnéről.

Egy másik forrás szerint Katalin hozzászokott, hogy minden szem rá szegeződik, és ebben az is segíti, hogy Vilmossal erős, szilárd házasságban él. A nehéz időkben egymásra támaszkodnak, és megbeszélik a problémáikat. Ő volt a férje támasza az összes megpróbáltatás alatt.

Ha tovább olvasnál: A rajongók megőrülnek Katalin és Vilmos flörtöléséért

Katalin hercegnéről ismét sok szó esett az utóbbi napokban, mivel újra előkerült egy kedves anekdota, amelyben az akkori Cambridge-i hercegnét összetévesztették a férje asszisztensével, a reakciója pedig hamar bejárta a sajtót.

Két évvel ezelőtt a cardiffi Shire Hall gondozóotthonban tett királyi kirándulás során az egyik lakó, a 87 éves Joan Drew-Smith Katalinra mutatva megkérdezte Vilmos hercegtől:

Ő az asszisztense?

A hercegné ahelyett, hogy megsértődött volna, nevetett, és azt mondta férjének:

Nos, én vagyok az asszisztensed. Már elég régóta az vagyok!
A Cambridges kedvenc bingó partnerei! Nagyszerű volt első kézből látni a személyzet és a családok csodálatos munkáját, amit a Shire Hall biztonságban tartása érdekében a bezárás alatt végeztek

− írta az akkori herceg és a hercegné az idősek otthonában tett látogatásról kitett Instagram-poszt képaláírásába. Miután korábban bingó házigazdaként szórakoztatták a walesi idősek otthonát, a herceg és a hercegné személyesen is ellátogatott a Shire Hallba.

Forrás: Marie Claire

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk