Vilmos herceg
Getty Images

Vilmos herceg nem is gyűlölhetné jobban Harryt

A két testvér között már az elmúlt hónapokban sem volt túl rózsás a helyzet, de a walesi herceg egyik barátja szerint most még rosszabb lett a kapcsolatuk.


A héten lehetett olvasni róla, hogy Harry herceg belekeverte bátyját a Sun magazint is kiadó News Group Newspapers ellen indított jogi ügyébe, azt állítva, hogy a cég hatalmas összeget fizetett Vilmosnak 2020-ban, hogy rendezze a Harry-éhez hasonló telefonos hangposta feltörés ügyét.

Vilmos egy barátja a Daily Beastnek azt nyilatkozta, hogy Harry legfrissebb húzása még nagyobb éket vert az eddig is elhidegült testvérpár közé, amire szerinte nem volt szükség, hiszen apjuk koronázási ceremóniája egyre közelebb van, ahol elkerülhetetlen lesz a találkozás.

Ez is érdekelhet:Vilmos herceg vajon örül, hogy Kamilla lesz a királyné?

Amikor már azt hiszed, hogy ennél rosszabb már nem lehet, akkor még rosszabb lesz. Ez a felperzselt föld dolog Harry részéről. Azzal, hogy feltárja ezeket a titkokat, mindent porig éget. Világossá teszi, hogy szerinte Vilmossal való kapcsolata véget ért

– nyilatkozta Vilmos barátja.

Bár ez drámaian hangozhat, királyi szakértők már a mostani kiegyezéses történet nyilvánosságra kerülése előtt is azt állították, hogy Vilmosnak esze ágában sincs a közeljövőben beszélni Harryvel, így most még nehezebbnek tűnik a testvérpár kapcsolatának helyreállítása.

Ráadásul, Harry állítólag nem figyelmeztette Vilmost, hogy a bírósági eljárás részeként megnevezi őt.

Olvasd el ezt is! „Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

Vilmos soha többé nem fog megbízni Harryben. Hogy is tehetné? Az igazság az, hogy Vilmos most már abszolút gyűlöli Harryt, és soha nem fogja megbocsátani neki azt a kárt, amit a családnak okozott. A testvérek annyira közel álltak egymáshoz, amikor fiatalabbak voltak, hogy azok számára, akik akkor ismerték őket, egyszerűen hihetetlen, hogy eljutottak egy olyan szintre, hogy Harry nyilvánosságra hozza a bátyja bizalmas jogi megállapodásait

– nyilatkozta a forrás.

Ha a királyi családról van szó, nehéz biztosan állítani, kinek a nézőpontjában bízhatunk, hiszen míg Vilmos barátja azt állítja, hogy a testvérek közel álltak egymáshoz gyerekkorukban, addig Harry herceg Tartalék című memoárjában azt írja, hogy mindig is meglehetősen éles versenyben álltak egymással.


A figyelmetekbe ajánljuk