vilmos herceg 2022

Komoly ígéretet tett egy kisfiúnak Vilmos herceg, miután az meglepte

Nem akármilyen gesztus.


Vilmos herceg édes rajzot kapott egy kisfiútól a Lincolnshire-i RAF Coningsby bázison tett látogatása során. De nem ez volt a találkozó legjobb része. A hároméves kisfiúval, Blake Fearnley-vel folytatott beszélgetése során, – a kisfiú legnagyobb örömére – a walesi herceg megígérte neki, hogy elviszi az általa rajzolt Mickey egér rajzot, és kiragasztja a királyi hűtőszekrényre.

Ez is érdekelhet: Az egykori komornyik szerint emiatt más Vilmos és Károly házassága

Vilmos herceg azt mondta, hogy ki fogja tenni a hűtőjére. Elsétált, majd Blake úgy döntött, hogy kérni akar Vilmostól egy ölelést, ezért követte őt, és azt mondta neki: »Kérlek, Vilmos, megölelhetlek?«., majd megölelték egymást

nyilatkozta Blake édesanyja, Laura Fearnley a Sky News-nak.

A látogatás során Vilmos – akinek fiai György és Lajos herceg, valamint kislánya, Sarolta hercegnő és Katalin hercegné is jelen volt – több látogatót is megölelt, és megfogadta, hogy tartja magát az ígéretéhez. Ezért rengeteg vendéggel beszélgetett, és temérdek szelfit készített a tömeggel.

Ez is érdekelhet: Vilmos herceg magából kikelve kiabált egy lesifotóssal

Majd Rachael Howes tizedes bemutatta a herceget a bázison lévő RAF személyzetének, akik a helyszínen sportolnak, amikor megnyitotta a RAF Coningsby új bokszklubját.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk