károly király

Károly király egy kedves videóval köszönte meg a nyilvánosság támogatást

Február 5-én este látott napvilágot a hír, miszerint rákot diagnosztizáltak a brit uralkodónál egy január végi rutinműtétet követően. Sokan hálásak az uralkodónak őszintesége miatt, aki különféle posztokban fejezte ki érzéseit a nyilvánosság felé.

Ahogy arról mi is beszámoltunk,III. Károly brit uralkodó ideiglenesen minden nyilvános szereplését lemondta. Ennek oka, hogy február elején rákot diagnosztizáltak nála – a király állapotáról a sajtót szinte azonnal értesítették.

Ez is érdekelhet:

A Buckingham-palota későbbi nyilatkozataiból pedig kiderült, hogy a király teljes mértékben pozitívan áll a kezeléshez:

Az uralkodó hálás az orvosi csapatának a gyors beavatkozásért, amely a közelmúltban elvégzett kórházi kezelésnek köszönhetően vált lehetővé. Továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez, és várakozással tekint a mielőbbi visszatérés elé a teljes közszolgálatba.

A nyilvánosság pedig tisztelettudóan áll az uralkodó állapotához, és rengetegen támogatják és példamutatónak vélik nyitottságát. Károly pedig reméli, hogy állapota segíteni fogja a közvélemény empátiáját mindazok iránt, akiket világszerte érint a rák.

A királyi család egy kedves videót is közzétett az Instagramon, amelyben láthatjuk, amint a király civilek leveleit bontja ki – ami a beszámolók szerint nagyon meghatotta őt.

Károly király a múlt héten személyes üzenetet is közzétett, amelyben köszönetét fejezte ki a jókívánságokért.

Szeretném kifejezni a legszívből jövő köszönetemet a sok támogató üzenetért és jókívánságért, amelyet az elmúlt napokban kaptam

– olvasható a király Instagramon közzétett közleményében.

A figyelmetekbe ajánljuk