Vilmos hercceg és Harry herceg

Korábban kezdődött Harry és Vilmos herceg viszálya, mint gondoltuk

Egy ideje már az egész világ tudja, hogy a brit királyi család tagjai között egyre nagyobb a feszültség. A legnagyobb sajtónyilvánosságot Harry és Vilmos herceg kapcsolata kapta, a testvérpár között ugyanis viszály alakult ki az elmúlt években. Hogy pontosan mi a probléma alapja, nem tudni, azt viszont lehet sejteni, hogy már nagyon régóta húzódik.


Sőt, talán korábban is kezdődött, mint ahogy azt eddig sejtettük. A királyi család egyik életrajzírója, Tina Brown szerint ugyanis Harry már hosszú évek óta haragot táplál testvére, Vilmos iránt.

Az egész konfliktus még azelőtt elkezdődött, hogy Sussex hercege és felesége, Meghan Markle 2020-ban kilépett volna a királyi családból, majd az Egyesült Államokba költözött.

Brown szerint a testvérek közötti konfliktusnak szakmai alapja van, egészen pontosan a környezetvédelemről alkotott véleménykülönbségük okozta a feszültséget. Harry herceg ugyanis nagyon komolyan veszi a kérdést, testvére azonban – legalábbis szerinte – nem megfelelően áll a helyzethez.

Vilmos tudta, hogy tiszteletben kell tartania a hierarchiát, amikor az apja tulajdonában lévő környezetvédelmi kérdésekről volt szó, de testvérének nem volt hajlandó engedni

A pletykák szerint a konfliktus akkor kezdődött, amikor Vilmos 2015-ben elvállalta a Tusk Trust (egy olyan jótékonysági szervezet, amelynek célja a veszélyeztett fajok és élőhelyeik védelme – a szerk) védnökségét.

Harry ekkor nagyon mérges volt

– nyilatkozta Brown.

Harry herceg \u00e9s Marhan hercegn\u00e9

Harry herceg és Marhan hercegné

GettyImages

Egy másik királyi szakértő szerint a Harry és Meghan szakítása a családdal még inkább kiéleződötté tette a helyzetet, főleg, hogy a Sussex hercege és hercegnéje „drámafüggők”.

Harry-t teljesen és teljesen magával ragadta Meghan, és az egész személyisége megváltozott.

Forrás: MarcieClaire

A figyelmetekbe ajánljuk