harry

Harryék közleményben reagáltak Katalin rákdiagnózisára

Mi is beszámoltunk róla, hogy Katalin januárban hasi műtéten esett át. Az okok sokáig ismeretlenek voltak, azonban március 22-én maga Wales hercegnéje jelentette be, hogy daganatos megbetegedés áll a háttérben. Több millióan kívántak neki kitartást és mielőbbi gyógyulást, de természetesen Harryék is reagáltak.

A diagnózis felállítására azt követően került sor, hogy a hercegné két hónapja ideiglenesen visszavonult a közélettől. Már ekkor többen azt gondolták, hogy Katalin rákkal küzd, de a Kensington-palota ekkor még nemleges választ adott ezekre a híresztelésekre.

Ez is érdekelhet: Katalin szívesen kibékülne Harryvel, de Meghant továbbra sem látja szívesen

Januárban komoly hasi műtéten estem át Londonban. Akkor még úgy tűnt, hogy az állapotom nem rákos

– mondta a videóban, majd azt is hozzátette, hogy bár műtétje sikeres volt, a felülvizsgálatok később kimutatták, hogy rák alakult ki nála.

A hírre reagálva Harry herceg és Meghan Markle még aznap este közleményt adott ki.

Egészséget és gyors gyógyulást kívánunk Katalinnak és a családnak! Reméljük, hogy ezt a legnagyobb békében, privátan tudják majd megtenni

– állt a sussexi család üzenetében a BBC-n keresztül.

De Károly király is kiadott egy támogató nyilatkozatot, amelyben a 75 éves király szóvivője kijelentette, hogy folyamatosan tartotta a kapcsolatot szeretett menyével az elmúlt hetekben, és hogy nagyon büszke Katalinra, amiért bátran beszélt az állapotáról.

A figyelmetekbe ajánljuk