katalin hercegné és lajos herceg a jubileumi ünnepségen

Lajos herceg ellopta a királynő platina jubileumi ünnepségén a show-t, ám az internet népe ezt nem hagyat szó nélkül. Sokan nekiestek Katalin hercegné gyermeknevelési szokásainak, amit most egy szakértő is véleményezett.


A négyéves Lajos mádnivaló arckifejezésének és pimasz személyiségének köszönhetően a műsor és a hétvége sztárja lett.

A kisherceg befogta a fülét, amikor a királyi repülőgépek mutatványoztak a Buckingham-palota felett, grimaszolt, hencegett a királynővel és nevetgélt a nagypapájával, Károly herceggel. Ám az, hogy ez egy négyéves kisgyerektől miért olyan különleges már egy teljesen más kórkép.

A fiatal hercegről és édesanyjáról, Katalin hercegnéről készült vicces fotók futótűzként kezdtek el terjedni az interneten. Amit sokan véleményeztek. Akadnak olyanok, akik szerint a kisfiú neveletlen, míg mások szerint ezt teljesen normális egy ennyi idős gyerektől.

De mit gondol erről egy szakértő?

Jo Frost, akit csak „szuperdadaként" ismer a világ a Hello! magazin Instagram-oldalán kommentálta a híreket:

Imádom, ahogy Katalin nyilvánosan szól Lajos hercegnek, hogy figyeljen és tegye azt, amit mondanak neki. Más gyerekekkel ellentétben a királyi családtagoktól a világ elvárja, hogy bizonyos módon viselkedjenek, de végső soron ők is csak gyerekek

Majd hozzátette:

Az egész rajongás egy kicsit túl sok lesz, ha fiatal vagy - hosszú nap volt, az ilyen apró pillanatok megtörténnek, különösen, ha erős akaratú, érzékeny, és valójában odáig mennék, hogy szakmai véleményem szerint egy nagyon érzékeny gyerekről van szó.

Egy külön bejegyzésben pedig hozzátette:

Cambridge hercege és hercegnéje nagyszerű példa, Katalin sosem félt megálljt parancsolni a gyerekeknek a nyilvánosság előtt, ezt különösen szeretem benne

A hercegnét egyébként gyakran dicsérik, amiért figyelmen kívül hagyja szabálykönyvet, amikor a hagyományos királyi szülői technikákról van szó, és most is áradoztak róla, amiért ezen a hétvégén is minden nehézség ellenére megőrizte a hidegvérét.

Vilmos és Katalin azóta már nyilatkozott, ahol elárulták, hogy Lajos különösen jól érezte magát az eseményen.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk