harry herceg

Ezért kell Harry hercegnek nyilvánosan beszélnie a királyi családról

Harry herceg továbbra is nyíltan beszél azokról a problémákról, amelyek az ő és Meghan hercegné távozásához vezettek a királyi családból.


A sussexi herceg hamarosan megjelenő Spare című memoárjához kapcsolódó sajtókörútját, Anderson Cooperrel kezdte a 60 Minutes című műsorban. A produkció pedig egy promóklipet is közzétett a január 8-i különkiadás előtt, amelyben Harry válaszol a döntésével kapcsolatos kritikákra, miszerint gonosz dolog nyilvánosan beszélnie a királyi családon belüli konfliktusról.

Ez is érdekelhet:Egy királyi szakértő szerint Harry herceget meg kellene fosztani a címeitől

Arra a kérdésre pedig, hogy miért döntött úgy, hogy nyilvánosan lép vissza szintén választ adott, és elárulta, hogy kezdetben megpróbálta privátban kezelni a helyzetet.

Minden egyes alkalommal, amikor megpróbáltam ezt privátban rendezni, voltak tájékoztatások, kiszivárogtatások és történetek ellenem és a feleségem ellen. Tudja, a családi mottó az, hogy soha ne panaszkodj , soha ne magyarázkodj, de ez csak egy mottó

– mondta Cooper-nek.

Az újságírókat szó szerint megetetik az információkkal, azok pedig megírják a sztorit. Majd az aljára azt írják, hogy megkeresték a Buckingham-palotát, hogy reagáljanak a hírre. De valójában az egész történet a Buckingham-palota kommentárja. Tehát amikor az elmúlt hat évben azt mondták nekünk, hogy nem adhatnak ki nyilatkozatot, hogy megvédjenek minket, majd a család többi tagjának mégis megteszik. Hát, eljön az a pont, amikor a hallgatás árulásnak számít

– tette hozzá Harry.

Ez is érdekelhet: Harry herceg szerint Vilmos rettentő ijesztő módon viselkedett vele

Harry herceg teljes interjúja 2023. január 8-án, vasárnap kerül adásba a 60 Minutes című műsorban, két nappal memoárja január 10-i megjelenése előtt.

(Harper's Bazaar)

A figyelmetekbe ajánljuk