meghan és harry
Getty Images

A brit királyi család egyik tagja követheti Harry herceget – ő is hátrahagyná a monarchiát?

Harry herceg és felesége, Meghan Markle viharos távozása már több mint két éve történt, ennek ellenére a bulvárlapok közkedvelt témája mind a mai napig. Azonban úgy tűnik, hogy királyi család egy másik tagja is követi a példájukat, és hamarosan elhagyja az Egyesült Királyságot.


Eugénia hercegnő Portugáliába költözik férjével, Jack Brooksbanksszel és egyéves kisfiukkal, Augusttal. A háromtagú család a hírek szerint a portugál tengerparton található Comportába költözik, mivel Jack új állást vállalt a CostaTerra Golf and Ocean Clubban.

Eug\u00e9nia hercegn\u0151 \u00e9s Jack Brooksban

Eugénia hercegnő és Jack Brooksban

Getty Images

Jack a Casamigos tequila márka nagykövete, amelyet George Clooney és Mike Meldman ingatlanüzletember alapított, aki egyben az exkluzív klub tulajdonosa is.

A munka során a Discovery Land Company marketing, értékesítési és promóciós csapatában fog dolgozni. A luxus üdülőhely 300 otthonnal, gyógyfürdővel, hatalmas golfpályával és lovasközponttal fog rendelkezni, valamint páratlan kilátással az óceánra

Egyelőre azonban nem tudni, hogy Eugénia és Jack meddig szándékozik Portugáliában maradni, és miképp fogják megosztani az idejüket London és Comporta között.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk