Tomán Szabina az Out of Office eseményen
Horváth Dániel

Tomán Szabina a magánélet és a munka összefonódásáról mesélt

A Crowne Plaza Budapest sorozatában ismert emberek mesélnek Winkler Nórának munka és magánélet egymásba fonódásáról: ezúttal az modellből lett üzletasszony, Tomán Szabina osztott meg néhány gondolatot az érdeklődőkkel.


Az „Out of Office” programsorozat hűen a nevéhez kifejezetten kellemes kikapcsolódást ígér egy hosszú munkanap után. A Crowne Plaza Budapest egyik közösségi terében, az Axis Café & Lounge étteremben egy perc alatt lerázhatjuk magunkról az aznapi stresszt, hogy aztán a Boutiq’Bárral közösen megalkotott gin-alapú Axis Signature Cocktail mellett élvezhessük az aktuális beszélgetést.

Ezúttal Winkler Nóra az RTL Cápák között műsorának egyik „cápáját”, Tomán Szabinát faggatta ki arról, ő hogyan egyensúlyozik a munka és a magánélet között húzódó vékony vonalon.

Tom\u00e1n Szabina az Out of Office esem\u00e9nyen Winkler N\u00f3r\u00e1val

Horváth Dániel

Tomán Szabina néhány év alatt több százmillió forintos árbevételű nemzetközi vállalatot hozott létre. A korábbi modell vállalkozása fogyókúrás élelmiszerekkel, étrend-kiegészítőkkel, valamint étrenddel kapcsolatos tanácsadással foglalkozik, melynek indulásakor a magánéletéből merített inspirációt. „Az álmokat meg kell valósítani, de nem minden áron” – mondta Tomán Szabina, aki hozzátette, hogy sosem ülne le tárgyalni egy asztalhoz olyannal, akivel úgy érzi, hogy nem szívesen dolgozna együtt.

Ám hiába a rengeteg munka, Szabina kétgyermekes anyukaként fontosnak tartja, hogy semmi sem mehet a család rovására, így az idejét is ennek megfelelően osztja be. A cég központja és az otthona között egy alig tízperces távolság van, így ez az az idő, amikor üzletasszonyból édesanyává, feleségévé avanzsál vagy épp fordítva. Amikor Nóra megkérdezi tőle, hogy ez azt jelenti-e, hogy sosem visz haza munkát, arra nagy mosollyal csak azt feleli, hogy az estének is van egy olyan pontja, amit még a levelezéssel tölt, ez azonban már csak a család nyugovótérése után történhet meg.

A figyelmetekbe ajánljuk