táncoló galamb
Youtube/Proximity

Nincs ember, aki úgy tudna menetelni, mint ez a galamb

Ki mondta, hogy a páva a legbüszkébb madár?


A 20 éves multi-instrumentalista, producer Emmit Fenn nem csupán legújabb zenéjét és videoklipjét osztotta meg, hanem egyben prezentálta a galambok galambját is. A Patrick Jean által animált és rendezett „ Who Dat " című videóklip elején egy kihalt utcasarkot láthatunk, amiből nem is gondolnánk, hogy micsoda percek elé nézünk. Később a kamera hirtelen, kapkodva egy magányos kövér galambra téved a járdán, aki békésen végzi a galambok mindennapi rutinjait.

Falatozás, vakarózás, totyogás, elszánt tekintet jellemzi a főszereplőt a parádé előtt. Aztán a basszus beindul, galambunk pedig egy kis bólogatás és ficánkolás után teljesen elveszti a fejét: elindul a nagybetűs MENETELÉS.

Innentől pedig bő 2 perc ütemes, kemény és büszke vonulásnak lehetünk a szemtanúi. Az utcák királya peckesen szemlézi a kávézók (kávézói) felhozatalát, és megmutatja, ki a főnök. Ha az első percek után maradt volna olyan, aki ezt nem hinné el neki, akkor a végén olyan szólót mutat be, ami láttán már senkiben nem maradhat kétség.

Íme, a király:

A figyelmetekbe ajánljuk