brad pitt
Getty Images

Brad Pitt egy olyan kollégáját tartja a legjobbnak, akit kevesen ismernek

Brad Pitt elárulta, szerinte ki a legjobb színész a világon

Oscar-, Golden Globe-, és BAFTA-díjas színész, akit az egész világ ismer és elismer. Brad Pitt kétségtelenül a generációjának egyik legnagyobb hatású sztárja, akit nemcsak a külseje, de a képességei okán is egyértelműen a legjobbak közé tartozik. És bár tény, hogy milliók rajonganak a világsztárért, neki is vannak kedvencei. Most el is árulta, hogy ki az!



Thelma és Louise, Interjú a vámpírral, Harcosok klubja, Mr. és Mrs. Smith, Volt egyszer egy Hollywood… Felsorolni is nehéz lenne azokat a filmeket, amikkel Brad Pitt beírta magát a filmtörténelembe. A Far Out magazin most arról számol be, hogy Pitt meglepő módon nem a jó barátját, Leonardo DiCapriót vagy valamelyik többszörös Oscar-díjas hollywoodi nagyágyút tartja a világ legkiemelkedőbb színészének, hanem egy kevésbé ismert pályatársát: David Thewlis-t.

A 61 éves színészt a nagyközönség elsősorban a Harry Potter-filmekből ismerheti, melyekben Lupin professzort alakította. Mivel Thewlis sosem érte el azt a népszerűséget, mint Pitt, ezért nem csoda, hogy sokan meglepődtek akkor, amikor Pitt őt nevezte meg a kedvenceként.

Ez is érdekelhet! Végre kijött az első előzetes Brad Pitt Forma-1-es filmjéhez

David Thewlis

David Thewlis a Harry Potter-filmekkel vált világszerte ismertté

Fotó: Shutterstock

Thewlis egyébként a filmiparba az 1993-ban bemutatott, Mezítelenül című filmmel robbant be, amiről így nyilatkozott Brad Pitt.

Amit Thewlis abban a filmben csinál, bőven eléri Marlon Brando, Jack Nicholson vagy Al Pacino szintjét. A legnagyobbak között van, a generációjának a legjobbja

– idézi a színészt a portál, ami azért is különös, mert ezzel Pitt azt is mondja, hogy saját magánál is jobbnak tartja a brit sztárt.

Ajánljuk figyelmedbe! Nicolas Cage bejelentette: hamarosan visszavonul a színészkedéstől

Thewlis és Pitt egyébként 1997-ben a Hét év Tibetben című filmben együtt is játszott.

A figyelmetekbe ajánljuk