A vitamin megalkotásának egyik oka a koronavírus-járvány volt, hiszen a SARS-CoV-2 esetében egy légzőszervi vírusról beszélünk.Mindenekelőtt fontos tudunk, hogy bár egyetértés övezi az orvostársadalomban, hogy egészséges tüdővel jobb eséllyel indulunk a vírus ellen, a táplálékkiegészítő nem gyógyír a betegségre. Ettől függetlenül, a Magyarországon fejlesztett és gyártott, Air7 nevet viselő étrend-kiegészítőt úgy állították össze, hogy az a tüdő igényeit kielégítse. A készítményben az ACE-vitaminok mellett megtalálható a Q10 koenzim, mely egyrészt segíti a vér oxigénellátását, valamint erősíti az immunrendszert. Ezen felül még B6- és D3-vitamint, valamint rutint tartalmaz a készítmény.

„A tüdő megfertőződése elleni fontos védekezés, ha kerüljük a dohány vagy a vízipipa füstjét, a füst ugyanis mintegy 12 órára lebénítja a csillószőröket, melyek a tüdő tisztítását végzik"

– mondta Dr. Mucsi János, a Légúti Betegek Országos Egyesületének elnöke.

„Hogy milyen hatást fejt ki az új koronavírus okozta megbetegedés a tüdőnkre? A többszörös olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt nemrégiben kapta el a vírust, és semmilyen panasza nincs, hiszen teljesen egészséges a tüdeje, és nincs krónikus betegsége sem. A másik véglet az, ha egy krónikus beteg szervezetét megtámadja a SARS-CoV-2, ilyenkor valósággal '"elfogy a tüdő"

– tette hozzá a szakértő.

Az Air7 szeptember elején került a forgalmazó gyógyszergyárak polcaira.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk