streetart egy panda falfestés
Minták, formák, stílusok – megannyi kincs lapul ma már a boltok polcain, amiket kifejezetten az állatrajongó közönségnek dedikálnak a tervezők. Vannak köztük igazán extrém darabok, ahogy minimalista kiegészítők is, ezúttal mindkét tábornak kedvezünk válogatásunkkal!

Az ékszer

M\u00e9hecsk\u00e9s f\u00fclbeval\u00f3 gy\u00e9m\u00e1nttal \u00e9s zaf\u00edrral

sydneyevan.com

Az elegancia és a játékosság tökéletes kombinációját hordozza magában ez Sydney Evan ékszer. Bár alapvetően talán kevesen rajonganak a zümmögő rovarokért, ilyen formában senkinek sem lesz ellenvetése: a 14 karátos aranyfülbevaló fekete-fehér gyémántokkal és sárga zafírral varázsol el.

Ár: ~ 642 ezer HUF

A lámpa

tacsk\u00f3s l\u00e1mpa k\u00e9k b\u00far\u00e1val

anthropologie.com

Egyszerre nagyon különleges és modern hatást kelthet otthonunkban ez tacskós lámpa, melynek acél talpazatához bársony búra tartozik. Mivel maximum 40 wattos égővel használható, így inkább hangulatvilágításnak ajánlott, azonban dekorációnak sem utolsó a lakás egyik kiemelt pontján.

Ár: ~ 106 ezer HUF

A nyakkendő

Salvatore Ferragamo nyakkend\u0151 elef\u00e1nt-mint\u00e1val

selfridges.com


Már jó ideje annak, hogy a bohókás stílus a business megjelenésekbe is bekúszott: a Salvatore Ferragamo nyakkendője is ezt a vonalat erősíti elefántmintás darabjával. A 100% selyemből készült olasz csoda nem túl hivalkodó, ugyanakkor mégis egy kis játékosságot visz a megjelenésbe. Nem mellesleg az álló ormányú elefánt szerencsét hoz!

Ár: ~ 81 ezer HUF

A csészeszett

Versace cs\u00e9szeszett \u00e1llatokkal

amara.com

Elképesztő színek és minták egyvelege jellemzi a Versace Home Jungle Animal szettjét, amely hat eszpresszós csészéből és hozzá passzoló csészealjból áll. A porcelánból készült darabok mindegyikén a dzsungel állat-, és növényvilága köszön vissza – igazi élmény lesz ezzel a kávézás!

Ár: ~ 630 ezer HUF

A táska

szarvasbog\u00e1r form\u00e1j\u00fa h\u00e1tizs\u00e1k

museum.red-dot.sg

A természet sokszínűsége jelenik meg ebben a különleges hátizsákban, amely olyan, akár egy szarvasbogár páncélja. A kiegészítő gyártása során tökéletesen ötvöződik a kézművesség és a csúcstechnológia: a 3D nyomtatási eljárások és a hagyományos bőröntés, illetve préselés remekül megférnek egymással.

Ár: ~ 899 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk