Erzsébet királynő

Az egykori hercegné nem zavartatta magát, a királynőnek pedig ez nagyon nem volt ínyére.


De mégis hogy alakulhatott ki a konfliktus? Bármilyen meglepő, a konyháról van szó. Néhány ételről. Hiszen ha ismered a királyi családot, tudhatod, hogy létezik jó pár olyan alapanyag, amelyet a királynő betiltott. A királyi családtagoknak ugyanis szigorúbb diétát kell követniük, mint a legtöbbeknek, és számos szabály vonatkozik arra, hogy mit fogyaszthatnak és mit nem, akár hivatalos útjaik során vagy éppenséggel, ha az uralkodónővel falatoznak.

II. Erzsébet kénytelen volt erőteljesebben is közbelépni, amikor egy bizonyos étel óriási felháborodást okozott a királyi rezidencián.Katie Nicholl királyi író szerint a királynő egyszer félrehívta Meghan Markle-t és megdorgálta, amiért méltatlanul viselkedett. Mi okozta az egykori hercegné óriási dühét? A tojás!

Harry herceggel a 2018 májusában tartandó nagy napjukat megelőzően a hercegné megkóstolta a vendégek esküvői ételeit, és azt kérte a séfektől, hogy a tányérok tojástól mentesek legyenek, hogy a szigorú diétát tartóknak is megfeleljenek a fogások.

Meghan nagyon ideges lett, amikor úgy érezte, hogy tojást érez egy ételben. Próbálták megnyugtatni és mondták neki, hogy nincs benne tojás, amire azt felelte: »Nem, érzem. Hát érzem, hogy van tojás ebben az ételben.«

– mondta a királyi szakértő a Yahoo's Royal Box című műsorban.

Szerencsétlenségére a királynő pont ekkor lépett be a szobába, aki ennek következtében csendben félrehívta Meghant, és a következőket mondta neki:

Meghan, ebben a családban nem beszélünk így az emberekkel.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk