Meghan Markle mosolyog.

Így reagált Meghan Markle, amikor Károly felajánlotta neki, hogy az oltárhoz kíséri

Robert Hardman királyi író új könyve szerint, amikor Meghan Markle megtudta, hogy édesapja, Thomas Markle nem vesz részt a 2018- esküvőjén, Sussex hercegnéje úgy döntött, hogy egy szokatlan módot választ az oltár elé vonuláshoz.

Hardman azt írja, hogy Károly herceg felajánlotta, hogy apapótlékként végigkíséri leendő menyét az oltárhoz, amire Meghan így válaszolt:

Találkozhatunk félúton?

A könyvben Robert Hardman elárulja, hogy a hercegné válasza meglepte Károly herceget, amely azt mutatja, hogy Markle „magabiztos és független" volt. Károly rábólintott az „ajánlatra” és végül Meghan a ceremónián az oltárhoz vezető út felét egyedül tette meg, mielőtt az apósa becsatlakozott a második etapra.

A Korunk királynője: II. Erzsébet élete című könyvében Hardman kitér a Markle család drámájára az esküvő körül, mivel Meghan édesanyja, Doria volt Meghan egyetlen olyan családtagja, aki jelen volt a szertartáson.

Az ő [Meghan] családjának dinamikája minden bizonnyal háttérbe szorította a szokásos kritikákat, miszerint a királyi család diszfunkcionális

– írja Hardman.

A pár a mesebeli esküvőjük óta visszavonult a királyi élettől, és Kaliforniába költöztek, hogy a családjukra és az Archewell nevű alapítványukra koncentrálhassanak.

A Harryt és Meghant a múlt heti NAACP-díjátadón kitüntették a közszolgálatban végzett munkájukért, különösen a faji és társadalmi igazságosság terén elért eredményeikért.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk