Meghan Markle és Oprah Winfrey egy interjún beszélgetnek a brit királyi családról és a hercegné apjáról Thomas Markle-ról

Hetek óta Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja tartja lázban a világot. Vannak, akik sajnálják a párt, akadtak azonban olyanok is, akiket megbotránkoztatott a beszélgetés. Egy biztos: mindenkinek van véleménye, még a hercegné apjának is.


Thomas Markle ugyanis elment a legendás tévés házához, hogy ott a biztonsági szolgálatnak átnyújtson egy kézzel írt levelet, melyből kiderül, ő is látta az interjút, és szeretne személyesen reflektálni az ott elhangzottakra

írja a brit Sun, mely fotókkal is alátámasztotta a hírt.

A lap beszámolójából az is kiderült, hogy Sussex hercegnéjének apja nem lányának akar üzenni, szimplán csak szeretné saját szemszögéből is bemutatni gyermekével való kapcsolatát.

Meghan Markle és Thomas Markle kicsit sem felhőtlen kapcsolatáról rendszeresen beszámol a világsajtó, mely már a hercegi pár esküvője előtt elkezdődött. Történt ugyanis, hogy a pár esküvője előtt az örömapa fotókat adott ez paparazziknak önmagáról, ahogy készült az esküvőre.

A figyelmetekbe ajánljuk