Érdekesség, hogy az öt leggyorsabban futó játékos közül egy a Paris Saint-Germain játékosaként, négy pedig a Paris Saint-Germain ellen érte el csúcssebességét.


Az UEFA nyilvánosságra hozta az előző Bajnokok ligája szezon statisztikáit, többek között azt is, hogy melyik játékosok futottak a leggyorsabban. Kylian Mbappé lett az első, aki 33,98 km/h-s sebességet ért el a Bayern München elleni meccsen. Fura módon a top5 következő 4 helyezettje mind a PSG ellen érte el csúcssebességét, ráadásul mind védők.

Ez alapján adja magát, hogy valószínűleg Mbappét üldözve futottak ennyire gyorsan. Mbappé után alaposan lemaradva Coman Kingsley és Haaland a leggyorsabb támadó játékos egyébként, tavaly a védők voltak többnyire gyorsabbak ezek szerint, a listát ugyanis dominálják. Amit viszont nem találunk a legjobb 16 között, az középső középpályás.

Friss

Antitestekkel születhetnek a koronavírus-fertőzőtt anyák gyermekei

Amikor Celine Ng-Chan 10 hetes terhes volt, koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak nála. Akkor, márciusban még kevesebbet tudtak arról, hogy a Covid 19 milyen hatással lehet a terhes nőkre és leendő gyermekeikre.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk