A Dortmund Bajnokok ligája mérkőzésén a VAR-é volt a főszerep 6 percen keresztül. Haalandtól elvett egy gólt ugyan, de később ha nincs a technológia, akkor kihagyja a büntetőt.


Egészen vicces dolog történt a Borussia Dortmund - Sevilla Bajnokok ligája nyolcaddöntő visszavágóján. A 48. percben Haaland lőtt egy gólt, amit két perccel később érvénytelenített a videóbíró technológia. Egy perccel később viszont a VAR-nak köszönhetően tizenegyest ítéltek a német csapatnak.

Az 52. percben Haaland kihagyta, majd a kipattanót se tudta értékesíteni. Ekkor jött viszont a slusszpoén. Egy perccel később ugyanis a VAR segítségével megállapították, hogy a spanyolok kapusa idő előtt elmozdult a vonalról, így a szabály értelmében meg kell ismételni a büntetőt. Az 54. percben aztán másodjára értékesítette.

A meccs után aztán a támadó elmondta, hogy amikor kihagyta a büntetőt és a kapus az arcába üvöltött, akkor azt gondolta, hogy rúgnia kell mindenképpen még egy gólt, mázlijára egy nagyon gyorsan össze is jött neki a videóbírónak hála.


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 05.18.


Kedd reggel Karinthy Frigyes gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy az élet egy nagy körforgás.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk