A jelenlegi edzőjénél is idősebb, még aktív kapus nem öregszik, csak nemesedik az idő múlásával.


A hétvégén a Juventus magabiztos 0-3-as győzelmet aratott a Barcelona otthonában, ezzel megszerezve a csoportja első helyét a Bajnok ligája csoportkörében. Az előszezont a koronavírus-járvány okozta tolódások miatt kihagyó Juventus az új edzővel, Andrea Pirloval igencsak kereste magát még a szezonban, a katalánok ellen először lehetett látni a gépezetet igazán olajozottan működve.

A Barca oldaláról mindössze Messi jelentett veszélyt az olasz bajnokok kapujára, tizenegy lövéséből viszont egyik se lett végül gól. Ebben pedig nagy szerepet játszott a 42 éves élő legenda, Gianluigi Buffon, aki simán védte az argentín fenomén összes próbálkozását. Ezzel pedig egy új rekordot állított fel 42 évesen a Bajnokok ligájában, olyant tett ugyanis, amire sose volt még példa. A világbajnok portás ugyanis az első kapus, aki négy különböző évtizedben is játszott olyan meccset a Bajnokok ligájában, amin egyetlen gólt se kapott.

Buffon 19 évesen és 246 naposan mutatkozott be a Bajnokok ligája csoportkörében 1997 október 1-én. A Parma 2-0-ra verte a Galatasaray-t, ezzel megszerezve a fiatal olasz tehetség első BL-meccsét, amin nem kapott gólt. Most pedig a Barcelona elleni meccs után már a 2020-as években is van már egy góltalan meccse. Érdekesség, hogy első Bajnok ligája szezonjában Enrico Chiesával játszott egy csapatban, most pedig annak fiával, Federico Chiesával, aki pályára is lépett a Barca ellen.

Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk