Harry és Meghan
Getty Images

Az amerikaiak kiakadtak Harry hercegékre – ez áll a háttérben

Egy brit lap nemrégiben amerikaiak véleményét kérte ki Harry herceg és Meghan Markle legutóbbi luxusrandevújáról, a reakciók pedig enyhén szólva sem voltak pozitívak.


A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Harry herceget és feleségét felszólította a királyi család, hogy hivatalosan is adják fel angliai székhelyüket, a Frogmore Cottage-ot. A párt a hír megjelenése után nem sokkal azonban egy exkluzív, évi 4200 dolláros (1,5 millió forint) privát tagsági díjjal rendelkező klubba látták megérkezni Los Angelesben.

Az express.co.uk ennek kapcsán amerikai lakosok véleményét kérdezte a pár exkluzív randevújáról.

Ez is érdekelhet: Harry és Meghan egyetlen feltétellel hajlandóak részt venni Károly koronázásán

A New Jersey-ben élő Pam egy szimpla „PR-trükknek" bélyegezte a randit, és megkérdőjelezte, hogy a pár vajon miért tesz meg egy kétórás utat otthonukból, Montecitóból a Los Angeles belvárosában található pazar San Vicente Bungalowsba egy hétköznap este:

Nos, mivel tudjuk, hogy a paparazzók, akik a felvételeket készítették, gyorstárcsáznak, az egész egy PR-trükk volt. Miért menne el enni két órányira az otthonától? Egy hétköznap este. Hol vannak a gyerekeik? Velük minden csak egy mutatvány.

Az Egyesült Államokban élő Mylonna célozgatott arra, hogy a puccos éjszakai kiruccanás ellentétben áll a „magánélet" iránti igényükkel.

Az észak-karolinai Jenny és a virginiai Stella is közömbösebb hangot ütött meg, azt sugallva, hogy a hírességek fotózása egy éjszakai kiruccanáson Hollywoodban teljesen természetes.

Érdemes pár szót ejteni a „kilakoltatás” utáni reakciókról is: a pár szóvivője a héten megerősítette a spekulációkat a pár rezidenciájával kapcsolatban, mondván, hogy a palota januárban kérte őket, hogy hagyják el a Frogmore Cottage-ot.

Omid Scobie királyi riporternek nyilatkozva egy, a párhoz közel álló forrás ezt mondta az esetről:

Az egész nagyon véglegesnek és kegyetlen büntetésnek tűnik. Olyan, mintha a család végleg ki akarná vágni őket a képből. Harrynek és Meghannak nyár elejéig van idejük arra, hogy kiköltözzenek. Eredetileg csak heteket kaptak, de most már legalább a koronázás utánig van idejük.

Forrás: Express

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk