Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Harry és Meghan elvárják, hogy bocsánatot kérjenek tőlük a királyi család tagjai

Károly király koronázásának időpontja rohamosan közeleg, de vannak még nyitott kérdések vele kapcsolatban.Sok királyi rajongó például azt latolgatja, hogy Harry herceg és Meghan Markle vajon részt vesznek-e az ünnepségeken az Egyesült Királyságban tavasszal.

Ez is érdekelhet: Harry herceg memoárja rosszul fogja érinteni Károly királyt

Az uralkodó május 6-án, szombaton, unokája, Archie 4. születésnapján teszi le hivatalosan az esküt, és Károly azt is bejelentette, hogy az ünnepségek alkalmából munkaszüneti hétvégét tartanak.

A hírek szerint a királynak „meg kell hívnia" Harryt és Meghant, különben „rossz PR lépésként” könyvelik el az elmulasztását.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg egyből megkedvelte Katalint, ahogy találkoztak

a kir\u00e1lyi csal\u00e1d

Fotó: Shutterstock

De az ITV-nek adott, Tom Bradbyvel készített híres interjúja során Harry nem erősítette meg, hogy elutazik-e a tengerentúlra májusban.

Így fogalmazott a dolog kapcsán:

Sok minden történhet addig. Az ajtó mindig nyitva áll, de a labda most az ő térfelükön van. Sok mindent meg kell beszélnünk, és nagyon remélem, hogy hajlandók lesznek leülni és megvitatni a dolgokat.

Az elmúlt hónapokban Harry és Meghan nyilvánosan is beszélt a királyi családtagként eltöltött időszakukról a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjében, Harry Spare című memoárjában és különböző interjúkon keresztül, amelyeket a herceg adott a könyv népszerűsítésére.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk