Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Harry és Meghan elvárják, hogy bocsánatot kérjenek tőlük a királyi család tagjai

Károly király koronázásának időpontja rohamosan közeleg, de vannak még nyitott kérdések vele kapcsolatban.



Sok királyi rajongó például azt latolgatja, hogy Harry herceg és Meghan Markle vajon részt vesznek-e az ünnepségeken az Egyesült Királyságban tavasszal.

Ez is érdekelhet: Harry herceg memoárja rosszul fogja érinteni Károly királyt

Az uralkodó május 6-án, szombaton, unokája, Archie 4. születésnapján teszi le hivatalosan az esküt, és Károly azt is bejelentette, hogy az ünnepségek alkalmából munkaszüneti hétvégét tartanak.

A hírek szerint a királynak „meg kell hívnia" Harryt és Meghant, különben „rossz PR lépésként” könyvelik el az elmulasztását.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg egyből megkedvelte Katalint, ahogy találkoztak

a kir\u00e1lyi csal\u00e1d

Fotó: Shutterstock

De az ITV-nek adott, Tom Bradbyvel készített híres interjúja során Harry nem erősítette meg, hogy elutazik-e a tengerentúlra májusban.

Így fogalmazott a dolog kapcsán:

Sok minden történhet addig. Az ajtó mindig nyitva áll, de a labda most az ő térfelükön van. Sok mindent meg kell beszélnünk, és nagyon remélem, hogy hajlandók lesznek leülni és megvitatni a dolgokat.

Az elmúlt hónapokban Harry és Meghan nyilvánosan is beszélt a királyi családtagként eltöltött időszakukról a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjében, Harry Spare című memoárjában és különböző interjúkon keresztül, amelyeket a herceg adott a könyv népszerűsítésére.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk