Harry és Meghan
Getty Images

Harry és Meghan egyetlen feltétellel hajlandóak részt venni Károly koronázásán

A királyi család legtöbb tagja minden bizonnyal részt vesz a májusi hosszú hétvégén zajló koronázási eseményeken, azonban azt még mindig nem tudni, hogy Harry herceg és Meghan Markle visszatérnek-e az Egyesült Királyságba az ünnepségekre.


Az elmúlt hónapokban a Tartalék című memoárját népszerűsítő interjúk során Harry nyilvánosan beszélt az apjával és a bátyjával való megromlott kapcsolatáról. A kötet igen részletesen mutatja be Harry családjához kötődő negatív élményeit, illetve a Vilmossal kialakult toxikus kapcsolatát.

Számos királyi forrás azt állította, hogy Károly és Vilmos herceg azon dolgoznak, hogy Harry is részt vegyen a ceremónián, azonban a sussexi herceg a Tom Bradbynek adott interjújában nem erősítette meg ugyanezt.

Ez is érdekelhet: Harry azt állítja, hogy Vilmos megtámadta őt felesége, Meghan miatt

Arra a kérdésre, hogy részt fog-e venni, Harry így válaszolt:

Sok minden történhet addig. De tudja, az ajtó mindig nyitva áll. A labda az ő térfelükön van. Nagyon remélem, hogy hajlandóak leülni és megbeszélni a dolgokat.

Egy szakértő ezután azt állította, hogy Károly csak azért küld meghívót Sussexéknek, hogy elkerüljön egy masszív PR-válságot, de egy másik bennfentes most azt állította, hogy Harry és Meghan visszarepülhet az Egyesült Királyságba a király koronázására – azonban van egy nagyon fontos feltételük.

A bennfentes infó szerint Sussexék csak akkor hajlandóak megjelenni, ha a légkör nem „mérgező”.

A forrás a Mirrornak így nyilatkozott:

Harry nagyon egyértelmű volt, és az álláspontja nem ingott meg – nem fog eljönni, ha úgy érzi, hogy a légkör olyan mérgező lesz, mint a királynő platina jubileuma és temetése idején volt. Azt mondta, hogy ki akar békülni a családjával, és ez az ő döntésük, de eddig semmi sem változott.

A palota egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk