Harry és Meghan.
Getty Images

Mégis meghívhatták Harry herceget és Meghan hercegnét Károly koronázására

Harry herceg és Meghan Markle megdöbbentő nyilatkozatai után mindenki azt gondolta, hogy Sussexék távol maradnak a májusi koronázási ceremóniától, egy új jelentés szerint azonban a pár egyelőre nem zárkózott el a királyi köröktől, sőt, meghívást kaptak Károly király nagy napjára.


A királyi család barátai a Daily Mailnek elárulták, hogy várhatóan „Harry és Meghan is biztosan eljön a ceremóniára", miután a rajongók hetek óta arról beszélnek, hogy a sussexi pár még nem kapott meghívást erre a mérföldkőnek számító eseményre.

A barátok szerint „teljes mértékben számítanak rájuk", és nem kell attól tartaniuk, hogy régi sérelmeket fognak szóvá tenni az utazásuk során.

Ez is érdekelhet: Vilmos és az apja folyamatosan azon dolgoznak, hogy Harry részt vehessen Károly koronázásán

Bár a királyi család „számít" a duó jelenlétére a koronázáson, az még nem derült ki, hogy Harry és Meghan eleget tesznek-e a meghívásnak, különösen, hogy a tervezett dátummal van egy kis probléma. A koronázásra május 6-án kerül sor, ami egybe esik Harry és Meghan kisfiának, a Archie Harrison Mountbatten-Windsor negyedik születésnapjával.

Abból, amit Harryről és Meghanról tudok, mindketten szeretnének majd egy kis időt tölteni a fiukkal a születésnapján

– mondta egy másik forrás a Daily Mailnek.

A meghívás valószínűleg kikötésekkel jár majd arra vonatkozóan, hogy pontosan mennyire legyenek láthatóak Sussexék az esemény alatt, és valószínűleg nem fognak megjelenni a Buckingham-palota erkélyén a többi rangidős királyi családtaggal együtt.

Az év elején Harry azt mondta az ITV műsorvezetőjének, Tom Bradbynek, hogy „a család térfelén pattog a labda" a koronázáson való részvételével kapcsolatban, és hogy „az ajtó mindig nyitva áll", ha az Angliában maradottak „hajlandóak leülni és megbeszélni" a megoldatlan konfliktusokat.

Forrás: Robb Report

A figyelmetekbe ajánljuk