Meghan Markle és Jessica Mulroney

Meghan Markle és Jessica Mulroney

Meghan hercegné barátnője nem bírta tovább, úgy érezte, meg kell szólalnia

Meghan Markle egykori barátnője, a kanadai stylist, Jessica Mulroney is állást foglalt Harry herceg Tartalék című memoárjának megjelenése után.


Mulroney elég érdekesen fejezete ki a támogatását, ugyanis nemrégiben az Instagramra posztolt egy fotót Meghan és Harry 2018-as esküvőjéről, azonban egy betűt vagy egy emojit sem biggyesztett oda leírásként.

A képen Mulroney három másik vigyorgó vendéggel pózol, köztük a Suits sztárjával, Abigail Spencerrel – számolt be róla a Yahoo!

Ez is érdekelhet: Halálos fenyegetéseket kapott Meghan Markle

Amint már írtuk, a stylist nem mellékelt képaláírást. A kommenteket is letiltotta, ahogy a like-ok számát is.

Mondani sem kell a királyi rajongók és szakértők azonnal rávetették magukat a posztra, és egyöntetűen arra az álláspontra jutottak, hogy ily módon biztosította Markle-t és Harryt a támogatásáról.

Külön érdekesség az esettel kapcsolatban, hogy olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Markle és Mulroney 2020-ban megorroltak egymásra, miután egy Sasha Exeter nevű influencer azzal vádolta meg a stylistot, hogy „megsértődött" egy Black Lives Matter-videón.

Éppen ezért különösen érdekes, hogy Mulroney a pletykált viszályuk ellenére úgy döntött, hogy nyilvánosan támogatja Sussexéket.

Jessica Mulroney-nak voltak már álmatlan éjszakái a királyi pár miatt, hiszen 2020-ban leszedett egy fotót a már említett lagziról, az internet népe pedig egyből viszályt kiáltott.

Mulroney később egy másik Instagram-poszton keresztül így válaszolt:

Az emberek gyakran kérdezik, hogy miért törlök bizonyos posztokat. Mennyi zaklatást és gyűlöletet kellett elviselnem három éven keresztül. Belefáradtam, hogy ránézzek. Legyetek kedvesek. Legyetek kegyesek. Felnőttek vagyunk... ne viselkedjetek úgy, mint a tinédzserek.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk