Harry herceg
Fotó: Getty Images

Királyi szakértők rettegnek, hogy Harry egyszer felfedi, mit gondol valójában Kamilla hercegnéről

Károly herceg és Kamilla hercegné kapcsolata, valamint a néhai Diana hercegnével kötött házasságának felbomlása az évek során széles körben dokumentálásra került. Idén egy új memoár is megjelenik, mégpedig Harry herceg tollából.


Andrew Morton író Diana igaz története című életrajza, valamint a walesi hercegről és hercegnéről szóló későbbi dokumentumfilmek is hűen feltárták a pár házasságának megromlását, amit 1992-ben bontottak szét, majd 1996-ban hivatalosan is elváltak.

Richard Kay királyi szakértő szerint a királyi család aggódik, hogy a 37 éves herceg közelgő memoárjában − amelyet J. R. Moehringer szellemíró fog írni, és még idén megjelenik − nem fog dicsérő szavakat zengeni mostohaanyjáról, a cornwalli hercegnéről − tudatja a Marie Claire.

A királyi szakértő így fogalmazott:

Különösen idegesek a mostohaanyjához való hozzáállása miatt, akit a néhai hercegné támogatói közül sokan még mindig a Károly-Diana házasság összeomlásáért okolnak.
K\u00e1roly herceg \u00e9s Diana hercegn\u00e9

Fotó: Pinterest

Kay azt is állította, hogy Harry már jóval a könyv megírása előtt felhívta édesanyja barátait, hogy osszák meg vele kedves emlékeiket és privát fotóikat, és közben állítólag azt is tudatta velük, hogy nem tartja nagyra Kamillát.

Harry Diana halálának 20. évfordulója körül találkozott édesanyja maroknyi barátjával − és hallgatta meg a nyomorúságáról szerzett tapasztalataikat −, ami felnyitotta a szemét, hogy milyen rosszul bántak vele, nemcsak a gyűlölt média, hanem a királyi ház is

− tette hozzá Kay.

Harry ragaszkodott ahhoz, hogy készülő könyvében "teljes mértékben őszinte" lesz, és nem úgy ír majd, mint a herceg, akinek született, hanem mint az az ember, akivé vált.


A figyelmetekbe ajánljuk