Harry herceg.

Itt érzi magához legközelebb Diána hercegnét Harry herceg

Harry herceg mindig is kötődött Afrikához, hiszen gyermekkora óta sok időt töltött ott.


Ezt a kapcsolatot néhai édesanyjának, Diána hercegnének tulajdonítja, aki köztudottan szerette Afrikát, és fontos humanitárius kampánymunkát végzett a kontinensen.

Ezen a héten, a Nelson Mandela nemzetközi napja alkalmából tartott ENSZ-beszédében Harry herceg beszélt a kontinens iránti szeretetéről, és kifejtette, hogy ez volt az a hely, ahol a legközelebb érezte magát az édesanyjához.

Mindig is reményt találtam a kontinensen. Valójában életem nagy részében ez volt a mentőövem, egy hely, ahol újra és újra békére és gyógyulásra leltem. A falamon ott van egy kép az édesanyám és Mandela 1997-es fokvárosi találkozójáról. Amikor ránézek a fotóra, rögtön látszódik az öröm anyám arcán. Itt éreztem magam a legközelebb édesanyámhoz, itt kerestem vigaszt halála után, és itt tudtam, hogy a feleségemben megtaláltam a lelki társamat

– magyarázta Harry herceg.

Harry herceg és Meghan Markle már kapcsolatuk legelején elmentek Botswanába, és 2019-es királyi körútjuk alkalmával visszatértek a kontinensre.

Sőt, Harry herceg még Meghan Markle eljegyzési gyűrűjének fő ékkövének is egy botswanai gyémántot választott.

Sikerült rábeszélnem, hogy csatlakozzon hozzám Botswanában, és együtt táboroztunk a csillagok alatt. Aztán tényleg csak magunk voltunk, ami számomra kulcsfontosságú volt, hogy legyen alkalmunk megismerni egymást

– mesélte korábban Harry herceg az ott töltött idejükről.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk