sarolta hercegnő, katalin hercegné, györgy herceg, vilmos herceg

Vilmos gyerekei megható anyák napi üdvözlőlapot írtak nagymamájuknak, Diána hercegnének

György és Lajos herceg, illetve Sarolta hercegnő kézzel készített kártyái elárulják, hogy a néhai Diána hercegné nagyon is a család része, még 25 évvel a halála után is.


Ahogy Károly herceg is egy kedves Instagram-posztban megfogalmazta: az anyák napját ünnepelve fontos, hogy gondoljunk azokra, akik már nem lehetnek az édesanyjukkal. Itt pedig feltehetőleg saját fiaira is gondolt, hiszen Vilmos és Harry herceg még gyerekek voltak, amikor Diána a tragikus autóbalesetben elhunyt.

Azt azonban tudni lehet, hogy Vilmos gondoskodik arról, hogy édesanyja nagyon is része legyen az anyák napi ünnepségeknek a saját családjában. Tavaly Cambridge hercege és hercegnéje megható, házilag készített képeslapokat osztott meg, amelyeket gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg készítettek néhai nagymamájuknak.

A kis hercegnő kártyáján különösen megható üzenet volt olvasható:

Kedves Diána nagyi, anyák napján rád gondolok. Nagyon szeretlek. A papának nagyon hiányzol. Sok szeretettel Sarolta!

Az akkor hétéves György herceg hasonlóan szívhez szóló üzenetet írt:

Kedves Diána nagyi, boldog anyák napját. Nagyon szeretlek és sokat gondolok rád, sok szeretetet küldök!

Az akkor még csak kétéves Lajos herceg egy aláírt kártyát készített vadon élő állatokat ábrázoló matricákkal és egy festett szívvel.

A Cambridge-i poszt második fele, amely két tweetre volt felosztva, így szólt:

Azok számára, akik gyászt élnek át, a mai nap különösen nagy kihívás lehet. A hercegi gyerekek minden évben anyák napján a nagymamájukra emlékező kártyákat készítenek. Bármi is legyen, mi gondolunk rátok ezen az anyák napján".

Vilmos herceg korábban egyébként már beszélt arról, hogyan gondoskodik arról, hogy anyukája része legyen gyermekei életének. A 2017-es Anyánk, Diana című dokumentumfilmben Vilmos azt mondta, hogy folyamatosan beszél a gyerekeinek „Diána nagyiról", hogy tudják, két nagymama van az életükben.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk