Katalin, Vilmos, Harry és Meghan.

Meghan viccelődni próbált Katalinnal, de nagyon rosszul sült el a poén

Harry herceg Tartalék című könyve szabályosan felforgatta a világot, amelyben sokak szerint a királyi család legféltettebb titkairól rántja le a leplet. A kötetben nemcsak a legszűkebb értelemben vett rokonairól esik szó, hanem Katalin hercegnéről is megosztott pár érdekes sztorit.


Azt már a könyv előtt lehetett tudni, hogy Meghan kapcsolata meglehetősen kettős a család női tagjaival. Erről a könyvben is sok szó esik, mivel a herceg állítása szerint a felesége kifejezetten jól kijött Harry néhai nagymamájával, a királynővel, mivel őfelsége is imádta a kutyákat.

A Katalin hercegnével azonban sosem találták meg igazán a hangot, erre kifejezetten jó példa a már említett történet, ami egy rosszul elsült viccel kezdődött.

Ez is érdekelhet: Meghan hercegné barátnője nem bírta tovább, úgy érezte, meg kell szólalnia

Harry szerint az incidens a 2018-as Trooping the Colour – a királynő születésnapjának hivatalos megünneplése – alkalmával történt, ahol a későbbi felesége is csatlakozott a királyi család tagjaihoz a Buckingham-palota erkélyén, hogy végignézzék a parádét.

Az ünnepség végén Katalin állítólag Meghanhoz fordult, és megkérdezte tőle, milyennek találta az első Trooping the Colourját. Meghan a jelek szerint azzal viccelődött vissza, hogy „színesnek".

Ez a vicc Harry szerint egyáltalán nem jött át Katalinnak és a többieknek, mivel a herceg leírása alapján „ásító csend fenyegetett azzal, hogy mindannyiunkat elnyel".

Harry emellett a könyvben is megemlékezett a két királyi hölgy konfliktusairól, beleértve a hírhedt koszorúslányruhás vitájukat, és az azt követő béketárgyalásokat, sőt, a herceg szerint az első néhány találkozójuk sem sikerült túlságosan rózsásra.

A Katalin és Meghan közötti ellentét konkrét okai a mai napig nem ismertek. Kívülről tekintve kissé megmagyarázhatatlannak tűnik az ellenszenv, mivel a két hölgy egyfajta sorsközösségben élt hosszú évekig, például mindkettőjükre ugyanazok a szigorú szabályok vonatkoztak egy időben.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk