Harry herceg és Meghan Markle
Getty Images

Így reagált Vilmos és Katalin, mikor kiderült, hogy Meghan várandós

Harry herceg a Tartalék című könyvében alaposan lerántotta a leplet a királyi családról, ezáltal pedig számos botrány a felszínre került. A herceg azonban nemcsak a kínos részleteket osztotta meg a kötetben, hanem a boldog pillanatokat is, ilyen volt például az a momentum, amikor az ifjabbik herceg elárulta Vilmosnak és Katalinnak, hogy gyermeke születik.


Annak ellenére, hogy a Tartalékban Harry elmesélte, milyen viszályok voltak a két házaspár között, azt is felidézte, hogy miként reagált a testvére és Katalin a nagy hírre, miszerint Meghannel az első gyermeküket várják.

Euge férjhez ment, méghozzá Jackhez, és mi nagyon örültünk neki, és önző módon magunknak is, hiszen Jack az egyik kedvenc emberünk. Úgy volt, hogy Meg és én elindulunk az első hivatalos külföldi körutunkra, de néhány nappal elhalasztottuk az indulást, hogy ott lehessünk az esküvőn. Emellett az esküvővel kapcsolatos különböző összejövetelek lehetőséget adtak arra, hogy egyenként félrehúzzuk a családtagokat, és elmondjuk nekik a jó hírt

– írta Harry herceg a könyvben.

Ez is érdekelhet: Erzsébet királynő egyáltalán nem volt meglepett, amikor Harry elhagyta a Nagy-Britanniát

Ezután Harry rátért arra, miként mondták el Vilmoséknak a hírt:

Az italfogadás után, a Szent György teremben Meg és én félrehívtuk Willyt. Egy nagy teremben voltunk, a falakon páncélruhák voltak. Furcsa szoba, furcsa pillanat. Elsuttogtuk a hírt, Willy pedig mosolygott, és azt mondta, hogy el kell mondanunk Kate-nek. Ő a szoba túloldalán volt, Pippával beszélgetett. Mondtam, hogy később is megtehetjük, de ő ragaszkodott hozzá. Így hát elmentünk és elmondtuk Kate-nek, aki szintén széles mosollyal és szívből gratulált. Mindketten pontosan úgy reagáltak, ahogy reméltem.

Harry minden bizonnyal megkönnyebbült az eset után, azonban egy feladat még hátravolt: meg kellett osztani az információt a leendő nagypapával, Károllyal.

A herceg szerint azonban ez a pillanat is kifejezetten meghatóra sikeredett:

Nagyon örült, amikor megtudta, hogy negyedszerre is nagypapa lesz, a széles mosolya felmelegített

– fejtette ki Harry.

Amint már említettük a herceg az előbbi kedves történet mellett brutálisan őszinte, sokszor zavarba ejtő belsős infókat szivárogtatott ki a könyvben a családról, ilyen volt például az az eset, amikor Vilmos állítólag rátámadt, de például arról a kínos szituációról is megemlékezett, amikor Meghan rendkívül kellemetlen helyzetbe került Katalinék előtt.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk