Vilmos és Harry herceg.

A királyi szakértő szerint Harryt kifejezetten zavarta Vilmos és Katalin boldogsága

Tom Bower ellentmondásos új kötetében, a Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborújában a szerző felvázolja, hogyan ismerkedett meg egymással Harry herceg és Meghan Markle.


Az immár sussexi herceg személyében Bower egy „zavart ember" képét festi le, aki „vad partiállatként" volt ismert, és 2016-ban bizonytalansággal és boldogtalansággal küzdött.

Apjával ellentétben Harryt széles körben imádták, mint jó fiút, akit sok férfi és nő meg akart védeni. De a nyilvánosság tekintetén túl Harry magányossá és elhagyatottá vált. Látva Vilmos boldogságát Katalinnal és a két gyermekükkel, sebezhetőnek érezte magát. Meghan Markle kutatásai rávilágítottak a boldogtalanságának okaira, de még ő sem tudta volna felfogni a kétségbeesésének mélységeit, mielőtt találkoztak

– írja Bower.

Bower szerint Harry két dolgot keresett Meghanban: valakit, akivel felépíthet egy olyan jövőképet, amely a bátyja boldog családi életét tükrözi, és egy menekülési útvonalat.

A szerző ezután kitér a herceg és Roya Nikkhah királyi riporter 2016 májusában történt találkozására, amelyet alig néhány héttel azelőtt ejtettek meg, hogy Harry megismerkedett leendő feleségével. A herceg az interjú során kifejtette, hogy nagyon szeretne családot alapítani, de a feleségkeresést megakasztotta az a nehézség, hogy nem tud kimozdulni és emberekkel találkozni.

Bár Sussexék megpróbáltak lemondani személyes karrieraspirációikról, hogy a magas rangú királyi feladatuknak szentelhessék magukat, a nyomás végül túl nagy lett számukra, és 2020 januárjában bejelentették a kilépésüket, és még ugyanezen év márciusában Dél-Kaliforniában telepedtek le.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk