Harry herceg, háttérben Vilmos herceg
Fotó: Justin Setterfield/Getty Images

Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata egy hajszálon függ

Vilmos és Harry herceg együtt nőttek fel és mindig is nagyon közel álltak egymáshoz.


Persze minden családi kapcsolatnak megvannak a maga nehézségei, de a királyi rajongók meglepődve és szomorúan látták, hogy a két herceg eltávolodott egymástól, mióta Harry és Meghan távozott a királyi szerepkörükből.

Ez is érdekelhet: Ezért kell Harrynek nyilvánosan beszélnie a királyi családról

Most, hogy Harry herceg memoárja a jövő héten megjelenik, és két új, nagyszabású tévéinterjú is adásba kerül, nem úgy tűnik, hogy a testvérek kapcsolata egyhamar megjavulna. Sőt, egyes források szerint még rosszabb lett, mint valaha.

A Daily Mailnek nyilatkozó források szerint Károly király továbbra is tartani akarja a kapcsolatot Harryvel annak ellenére, hogy várják, mit fog mondani a könyvében, de Vilmossal más a helyzet.

Hogy Vilmos herceg mennyire befogadó, az egy másik kérdés. A dolgok egy hajszálon függnek az elmúlt hónapok után, és ahogy hallom, ezen Harry memoárja valószínűleg nem fog segíteni

− mondta az egyik forrás a Mailnek.

Ha tovább olvasnál: Harry és Meghan ismét a királyi család megítélését kockáztatja

Vilmos herceg, h\u00e1tt\u00e9rben Harry herceg

Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Bár azt nem tudni, hogy mi szerepel majd a Spare című memoárban, Harry adott egy interjút Anderson Coopernek az Egyesült Államokban, egyet pedig Tom Bradbynek az Egyesült Királyságban.

A két interjúról megjelent rövid trailerek alapján ítélve a sussexi herceg nem fogja visszafogni magát a nyilatkozatokkal, és a hírek szerint a Spare elsősorban Harry és Vilmos testvéri rivalizálását veszi majd célba.

Mégis, az ITV-interjú trailerében Harry azt mondja:

Szeretném visszakapni az apámat. Szeretném visszakapni a bátyámat.

Egyelőre nem világos, hogy Harry és brit rokonai tettek-e lépéseket a kibékülés felé, de nem túlzás feltételezni, hogy kapcsolatuk szebb napokat is megélt már.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk