Vilmos és harry

Úgy tűnik, Vilmos nem tud megbocsátani testvérének

Még mindig feszültség van a két testvér között – állítja egy királyi szakértő.

A királynő halála, és az azt követő események ugyan lehetőséget adhattak volna arra, hogy Vilmos és Harry kibéküljön, de egy királyi szakértől szerint túl sok volt a nézeteltérés a családtagok között ahhoz, hogy változzon a helyzet.

Ez is érdekelhet: Diána nem lenne büszke arra, ahogy Harry és Vilmos viselkedik egymással

Az amerikai újságíró, Kinsey Schofield által vezetett To Di For Daily című podcastben Christopher Andersen életrajzíró beszélt arról a konfliktusról, amikor Harry herceg kezdetben nem viselhetett katonai egyenruhát a temetési eljárások alatt.

A legelején Harry nem viselhette az egyenruháját – ez a gyászidőszak első napjaiban volt – , de András vagy Eduárd igen. Nyilvánvalóan felháborodás volt emiatt. Végül a királyi család engedett, és megengedte, hogy Harry is viselje az egyenruháját az unokák virrasztásán. De nekem sosem tűnt úgy, hogy a Sussexek kényelmesen érezték volna magukat a temetés alatt – alig várták, hogy kijussanak

– mondta Christopher.

Kissé drámaian a szakértő hozzátette:

És persze szerintem Vilmosban még mindig hatalmas van.

A Marie Claire cikke szerint itt Christopher arra utalt, hogy Vilmos még mindig haragos amiatt, mert Harry és Meghan elhagyta a királyi udvart és Kaliforniába költöztek.

Ami a két királyi pár közös windsori sétáját illeti, Christopher szerint ez sem volt igazi siker.

Nem volt köztük kapcsolat. Mindannyian más irányba mentek. Nem hiszem, hogy jó vége lett volna. Ha valaha is volt esélyük arra, hogy helyrehozzák a dolgokat, akkor azt hiszem, ez volt az. De aztán megint csak ez a könyv lóg mindenki feje fölött

–utalt Harry január 10-én megjelenő memoárjára, amely nagy port kavarhat még a királyi család életében. A királyi bennfentesek szerint még sok vita lehet a könyvből.

Hogy tényleg botránykönyv lesz-e az önéletrajz, pár hónap múlva megtudjuk.


A figyelmetekbe ajánljuk