harry herceg és vilmos herceg

Folyamatos találgatások és pletykák övezik Vilmos és Harry kapcsolatát. Akadnak olyanok, akik szerint szóba sem állnak egymással, míg mások úgy vélik korántsem akkora a baj. Az azonban vitathatatlan, hogy voltak és vannak is komoly konfliktusaik, amelynek néhai édesanyjuk, Diána hercegné cseppet sem örülne.


Nem világos, hogy Sussexék és Cambridge-ék töltöttek-e együtt időt a királynő júniusi jubileumi hétvégéjén, de nem látták őket együtt érintkezni, ami sokaknak szemet szúrt. Vajon milyen lehet most a kapcsolatuk? Beszélnek egyáltalán?

Sok királyi rajongót elszomorít ez az állapot, hiszen a testvérek nagyon közel álltak egymáshoz, és édesanyjuk, Diána 1997-ben bekövetkezett halála után óriási szükségük volt egymás támogatására. Paul Burrell, aki a komornyikja volt a hercegnének, elgondolkodott azon, mit érezhetne vajon, ha most látná Vilmos és Harry zűrös kapcsolatát.

Még mindig törődöm mindkét fiúval, látom, ahogy apró csecsemőkből szép fiatalemberekké nőnek, és látom, ahogy kimennek a világba. Diána nagyon büszke lenne rájuk. Amire nem lenne büszke, az az, hogy nem beszélnek egymással, és hogy óceánok választják el őket egymástól

– mesélte Burrell.

Vilmos és Harry is gyakran említi édesanyjukat a beszédeiben, és igyekeznek tisztelegni az öröksége előtt azzal, hogy hasonló jótékonysági munkában vesznek részt. Harry például egyszer elárulta, hogy kisfiának, Archie-nak az első szava a „nagyi" volt, mert a gyerekszobája falán volt egy kép róla, és megannyi történetet meséltek róla a kisfiúnak.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk