Harry és Vilmos herceg sétálnak és beszélgetnek.

Harry herceget nem hívják meg Vilmos 40. születésnapjára

Vilmos és Harry herceg kapcsolata az elmúlt években rendszeresen címlapsztori volt, a testvérek a bennfentesek szerint nem állnak olyan közel egymáshoz, mint régen.


Bár sokan azt hitték, hogy hercegek elássák a csatabárdot, amikor idén nyáron újra összejönnek a királynő platina jubileumi ünnepségére, egy forrás most azt állítja, hogy Vilmos úgy döntött, nem hívja meg Harryt a 40. születésnapjára.

A heat magazin szerint Vilmos herceg – aki június 21-én ünnepli 40. születésnapját – állítólag úgy véli, hogy új problémák egész sorát hozná magával, ha Harry és Meghan részt vennének a születésnapi partin.

Sokan úgy vélik, hogy Harry döntése, miszerint nem vesz részt Fülöp herceg megemlékezésén, még több feszültséget okozott közöttük.

Egy forrás így nyilatkozott:

Vilmos még mindig szereti Harryt – ez soha nem fog változni –, de a nyilvánvaló érzéketlensége miatt jelenleg persona non grata, és csodára lesz szükség ahhoz, hogy ez megváltozzon.
Az az érzés, hogy még ha Harry és Meghan úgy döntenének is, hogy eljönnek Vilmos ünnepségére, a jelenlétük újabb problémák egész sorát hozná magával, és ezt senki sem akarja.

– folytatta.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk