4 film, ami júliusban érkezik a Maxra

4 film, ami júliusban érkezik a Maxra

Júliusban a legtöbb ember a nyaralással van elfoglalva, ám a délutáni csendes pihenő közben, vagy az esti alvás előtt néha kifejezetten jó érzés „sorozatozni” egy kicsit. Pont emiatt az alábbi cikkben öt olyan filmet gyűjtöttünk össze, ami júliusban érkezik a Maxra.

Quad Gods (július 10.)

A Quad Gods egy szívmelengető dokumentumfilm, amely három New York-i bénult ember életét követi nyomon, akik egy neuro-rehabilitációs laborban találkoznak, ahol létrehozzák saját e-sport csapatukat. A fiúk minden sarkon kihívásokkal szembesülnek, ugyanakkor álmukat követve sportolóként versenyeznek, miközben a fogyatékossággal kapcsolatos tévhiteket is megdöntik.

Ez is érdekelhet: 5 történelmi film, ami ragaszkodott a valósághoz

Kivérző szerelem (július 19.)

Kristen Stewartot most egy leszbikus testépítőről szóló romantikus-bűnügyi thrillerben láthatjuk. A népszerű színésznő Lou-t, a depressziós, bonyolult családi múlttal rendelkező edzőterem-menedzsert alakít, aki beleszeret Jackie-be, az ambiciózus testépítőbe (Katy O'Brian). Amikor azonban Jackie-t beszippantja a bűnözők világa, a dolgok rosszul alakulnak számukra.

Knox Goes Away (július 26.)

Az Oscar-díjra jelölt Michael Keaton rendezi és játssza a főszerepet ebben a kiszámíthatatlan thrillerben. A színész egy John Knox nevű bérgyilkost alakít, aki megpróbálja jóvátenni hibáit, mielőtt nemrég felfedezett demenciája eluralkodna rajta. A kétes múltú barátja segítségével Knox a rendőrséggel és saját, rohamosan romló elméjével versenyez, hogy megmentse fiát, és beváltsa ígéretét, mielőtt túl késő lenne.

Olvasd el ezt is! 5 film, melynek hatására azonnal indulnánk New Orleansba

Faye (július 13.)

IMDB

Az Oscar-díjas színésznő, Faye Dunaway életrajzi dokumentumfilmjében őszintén beszél fényes karrierjének győzelmeiről, a Bonnie és Clyde, a Kínai negyed és a Hálózat című filmekről, de magánéleti kihívásait is megismerhetjük a Faye című produkcióból.

A figyelmetekbe ajánljuk