​Nicole Kidman és Sandra Bullock az Átkozott boszorkák című filmben
Fotó: Getty Images

Jön Nicole Kidman és Sandra Bullock ikonikus filmjének a folytatása

Az 1998-ban bemutatott Átkozott boszorkák berobbantotta mind a két színésznő karrierjét, és az évek során igazi közönségsiker is lett. A hírek szerint Nicole Kidman és Sandra Bullock hamarosan felülnek a nosztalgiavonatra és folytatást készítenek az ikonikus filmhez.



A Marie Claire a The Variety információira hivatkozva számol be a hírről, miszerint Hollywood két legismertebb színésznőjét hamarosan újra együtt láthatjuk majd a vásznon.

Ráadásul nem is akármilyen filmet forgatnak együtt, az egyetlen közös filmjüknek, az Átkozott boszorkáknak kezdődhetnek meg hamarosan a munkálatai.

Jelenet az \u00c1tkozott boszork\u00e1k c\u00edm\u0171 filmb\u0151l

A két színésznő hamarosan újra együtt szerepel a vásznon

Fotó: Getty Images

A portál emlékeztet ugyan, hogy a film az 1998-as bemutatót követően kifejezetten nagy bukásnak számított a jegyeladások tekintetében: a 75 millió dollárból forgatott film alig hozott vissza 46 milliót a maga idejében.

Ez is érdekelhet! Megvan a beígért Beatles-film szereposztása

Csakhogy, azóta sok víz lefolyt a Dunán, az alkotás körül pedig kialakult egyfajta kultusz, csakúgy, mint sok más, kilencvenes években készült film körül. Ráadásul, ha minden igaz, a mostani stábhoz nemcsak a két színésznő, de az egykori társíró, Akiva Goldsman is csatlakozik.

Az eredeti történet szerint Kidman és Bullock egy olyan testvérpárt alakítanak, akiknek egyáltalán nincs szerencséjük a férfiakkal. Ennek persze meg is van az oka, hiszen mindketten boszorkányok, akiken egy olyan családi átok ül, ami azonnal megöli azokat a férfiakat, akik közel kerülnek hozzájuk. Az Átkozott boszorkák első részében pedig a testvérek mindent megtesznek, hogy megtörjék ezt az átkot, miközben izgalmas kalandokba keverednek és persze, a szerelem sem marad el.

A figyelmetekbe ajánljuk