Harry és Meghan

Harry és Meghan nem kíváncsi Károly koronázására?

A királyi szakértők tanakodnak, vajon a hercegi pár ott lesz-e az eseményen.


Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata a brit királyi családdal már hónapok óta feszült, pláne a hamarosan megjelenő netflixes doku-sorozat miatt. Egy királyi szakértő mégis reménykedik a királyi család türelmében és empátiájában.

Ez is érdekelhet: Nem akármilyen napra esik Károly király koronázási szertartása

Azt hiszem, ezt a dokumentumfilmet el kell tűntetnünk az útból, aztán pedig Harry könyvét. Így bizonyára véget érne a háború. A békére lesz egy kis lélegzetvételnyi idő, mert utána még jó pár hónapo várni kell a koronázásig. És remélhetőleg, ha már minden kiderült, az indulatok lecsillapodnak majd, és elkezdődhet a gyógyulás

– nyilatkozta Jennie Bond királyi szakértő.

A királyi család két ágának helyzete példátlan, ezért sok találgatás indult el azzal kapcsolatban, hogy milyen következményei lehetnek a doku-sorozatnak és a könyvnek, de a legtöbb királyi kommentátor egyetért abban, hogy Meghan és Harry ennek ellenére sem nem hagyná ki Károly koronázását. Habár akadtak olyan szakértők is, akik szerint lehet esély arra, hogy a pár nem jelenik meg.

Bond hozzátette:

Rendkívüli lenne, ha a király második fia nem lenne ott a koronázáson. Azt hiszem, ha nem jönnek el, akkor az tényleg az utolsó szög a család kapcsolatának koporsójában. Lehetetlennek tartom. Biztosan ott lesznek.

Azonban még mindig nem tudni, hogy Sussexék mennyit és nem utolsó sorban mit akarnak elárulni a doku-sorozatukban.

Ez is érdekelhet: Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

Valószínűleg a szokásos kritikát szeretnék megfogalmazni a királyi családról és arról, hogy miképp bánnak velük. Ha egyszerűen csak egy dokumentumfilm lenne a szerelmi történetükről, akkor szerintem nem lenne szükségük arra, hogy mindezt nyilvánosságra hozzák. Ezért feltételezem, hogy megpróbálják majd helyre tenni a dolgokat, ami több vitával jár majd arról, hogyan bántak velük, ami a családnak biztosan bántó lesz, és ami akár tovább mélyítheti a szakadékot

– jósolta Jennie.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk