Eva Mendes és Tyan Gosling
Fotó: Getty Images

A színésznő utoljára a férje által rendezett filmben szerepelt

Eva Mendes ezzel az egy feltétellel térne vissza a színészkedéshez

Tíz év telt el azóta, hogy a kubai-amerikai színésznőt utoljára nagyszabású alkotásban láthatta a nézőközönség. Mendes az egy évtizedes kihagyás után sem tartja kizártnak, hogy visszatérjen a képernyőre, de van egy feltétele, amiből nem hajlandó engedni.

A 2014-es Lost River volt az utolsó hollywoodi alkotás, amiben az idén ötvenéves színésznőt láthattuk, azóta mindössze egy-két filmben vállalt csak szerepet szinkronszínészként. A Deadline információi szerint

Mendes egyetlen esetben vállalna újabb szerepet: ha a férje, Ryan Gosling mellett szerepelhetne a mozivásznon.

Egyébként a már említett Lost Rivert is a férje rendezte és írta, így nem véletlen, hogy erre a produkcióra annak idején boldogan mondott igent.

Még több hír a filmvilágból! Zendaya mellett Robert Pattinson is szerepel az Álmaid hőse rendezőjének új filmjében

Sosem voltam szerelmes a színészetbe. Nem sajnáltatni akarom magam, de sosem voltam kiemelkedően jó színésznő. Voltak jó pillanataim, jó szerepeim, amikor a megfelelő emberekkel dolgoztam együtt

– idézi a portál Mendes Sunday Times-nak adott interjúját, amiben a színésznő azt is elárulta, hogy a férjével közös filmjeire a legbüszkébb.

Ő valami olyat képes kihozni belőlem, amit senki más. A vele való közös játék lenne az egyetlen dolog, amit imádnék csinálni.
Eva Mendes

A színsznőt tíz éve nem láthattuk nagyszabású hollywoodi filmben

Fotó: Getty Images

Eva Mendes és Ryan Gosling egyébként két filmben, a 2011-es Drunk History Christmas és a 2012-es Túl a fenyvesen című produkciókban játszott együtt – az utóbbi volt az, ahol a két színész egymásba szeretett. A színésznő az elmúlt tíz évben főleg szinkronszínészként, modellként és gyermekkönyvek szerzőjeként töltötte a mindennapjait.

Ezt is olvasd el! Ezt gondolja valójában a Joker 2 befejezéséről Joaquin Phoenix


A figyelmetekbe ajánljuk