Zendaya
Fotó: IMDb

Zendaya mellett Robert Pattinson is szerepel az Álmaid hőse rendezőjének új filmjében

Legutóbbi filmje, az Álmaid hőse nagy sikere után Kristoffer Borgli rendező újra összeáll az A24 stúdióval, és Hollywood két legfelkapottabb színészét sikerült megnyerni a főszerepekre, írja a Deadline.


Az egyre inkább kultikus státuszba emelkedő A24 fogja finanszírozni és gyártani Kristoffer Borgli The Drama című filmjét, amelynek Zendaya és Robert Pattinson lesz a két főszereplője. Borgli saját forgatókönyvéből rendez majd.

Ari Aster, Lars Knudsen és Tyler Campellone a Square Peg nevű produkciós cég képviseletében, producerként vesz majd részt a projektben. A csapat eddig olyan filmeken dolgozott együtt az A24-gyel közösen, mint az Aster rendezte Örökség vagy a Fehér éjszakák, de náluk készült az Álmaid hőse is. A The Drama mellett egyébként hamarosan érkezik Aster új filmje, az Eddington is Joaquin Phoenix, Pedro Pascal és Emma Stone főszereplésével.

Friss hír, hogy a The Drama stábjához Mamoudou Athie is csatlakozott – Athie-t legutóbb Yorgos Lanthimos A kegyelem fajtái című filmjében láthattuk. Ha minden igaz, Alana Haim is a szereplőgárda része lesz – ő Paul Thomas AndersonLicorice Pizzájából lehet ismerős.

Zendaya egyébként elég erős évet tudhat maga mögött: a Dűne: Második részmellett a közönségsiker Challengersben is szerepelt. Pattinsont a 2022-es Batman óta nem láthattuk a nagy vásznon, visszatérésére azonban már csak 2025 januárjáig kell várnunk, ekkor érkezik ugyanis Pong DzsunhoMickey 17 című filmje.


A figyelmetekbe ajánljuk