Zendaya
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Zendaya nem teljesen biztos benne, hogy a hírnév jót tesz neki

ADűne: Második részNew York-i vetítése után Zendaya őszintén beszélt a hírnév okozta nyomásról és arról, hogy nem tudja, képes-e kezelni mindazt, ami ezzel az élettel jár, írja a Deadline.

Az Erik Davis újságíró által moderált beszélgetés során a közönség is feltehetett kérdéseket a stábtagoknak. Az egyik résztvevő a Dűnében is bemutatott, messiás-szerű vezérek és a kulturális ikonok között vont párhuzamot. Bár a kérdést kezdetben Denis Villeneuve, Timothée Chalamet, Austin Butler és Zendaya is megmosolyogta, végül érdemben válaszoltak rá.

Zendaya ezen a ponton részletesen beszélt arról, mik a saját tapasztalatai a celebség hátulütőivel kapcsolatban.

Gyakran úgy érzem, nem vagyok alkalmas erre a részre. Imádom a munkámat, annyira hálás vagyok érte, ne értsenek félre – de gyakran megrémülök ettől a részétől.
Zendaya a Challengers bemutat\u00f3j\u00e1n

Zendaya a Challengers bemutatóján

Fotó: Arnold Jerocki/Getty Images

Mindez nem teljesen meglepő, hiszen korábbi nyilatkozataiból már kiderült: Zendaya introvertált embernek tartja magát.

Mindig is félénk voltam, így a hírnévvel járó dolgok számomra nem természetesek. Ez egy hatalmas ok, amiért a divat fontos lett számomra, mert olyanná vált, mint egy páncél, ami megengedi, hogy elvégezzem a munkámat.

Az őszinte gondolatfolyamot így zárta a Challengersből is ismert színésznő:

Szeretnék ember lenni, és azt szeretném, ha elsősorban emberként gondolnának rám. Néhány ember élvezi a hírnévből fakadó hatalmat, de nem tudom, hogy ez nekem való-e.


A figyelmetekbe ajánljuk