4 film, ami hollywoodi házasságokat tett tönkre

4 film, ami hollywoodi házasságokat tett tönkre

Eva Mendes és Ryan Gosling, Ashton Kutcher és Mila Kunis, Blake Lively és Ryan Reynolds. Számtalan híresség szeretett egymásba forgatásokon, úgy is mondhatnánk, hogy ez az irodai románc színészi változata: nem meglepő, hogy milyen gyakran bontakozik ki a sztárok között szerelmi szál, különösen ha még a filmben is úgy tesznek, mintha egymásba szerettek volna.



Mr. és Mrs. Smith

Brad Pitt és Angelina Jolie ebben a nagy költségvetésű 2005-ös filmben egy olyan házaspárt alakítottak, akik mindketten titokban bérgyilkosok. Pitt akkoriban még a Jóbarátok színésznőjének, Jennifer Annistonnak a férje volt. A páros Hollywood egyik legbiztosabb párjának tűnt – de nem telt el sok idő, mire a Pitt és Jolie között a vásznon perzselő szexuális feszültség a valóságba is átült. Bár eleinte mindketten hevesen tagadták, hogy viszonyuk lenne, Pitt még a film bemutatásának évében elvált Annistontól, és Jolie-val 2006 januárjában bejelentették, hogy első gyermeküket várják. A pár 2014-ben házasodott össze, majd alig két évvel később beadták a válókeresetet – és jelenleg több jogi vita folyik köztük.

Zöld Lámpás

Ryan Reynolds és Blake Lively házassága ma már fogalom Hollywoodban, ezért gyakran el is felejtjük, hogy a színész előtte Scarlett Johanson férje volt. Azonban Lively játszotta Reynolds szerelmét a 2010-ben forgatott szuperhősfilmben, és ez egyúttal a színész és Johnason három évig tartó házasságának végét is jelentette. Bár csak a következő évben kezdtek el randizni, a szikrák egyértelműen felizzottak közöttük már akkor. Most már 12 éve együtt vannak, és négy közös gyermeket nevelnek.

Titanic

Ebben a botrányban nem két főszereplő az áldozat, hanem egy rendező és egy mellékszereplő. James Cameron a Titanic forgatásának kezdetekor már házas volt Linda Hamiltonnal, akibe a Terminator 2: Az ítélet napja című film rendezése közben szeretett bele. A 2000-ben bemutatott kasszasiker azonban új múzsát és szerelmet biztosított számára Suzy Amis személyében, aki Rose unokáját alakítja. Hamilton egy héttel azután jelentette be a válásukat, hogy a Titanic mindent bezsebelt az Oscar-gálán; Cameron és Amis pedig a következő évben össze is házasodtak (és 24 évvel később még mindig együtt vannak).

Daredevil

Ben Affleck és Jennifer Lopez már el voltak jegyezve, amikor a 2003-as Daredevil című szuperhősfilmben Affleck partnere Jennifer Garner lett. Utóbbi szintén akkor Scott Foley tévés színész felesége volt. Azonban a Daredevil és Elektra közötti szikra nem csak a forgatásokra korlátozódott: mindketten szakítottak meglévő kapcsolatukkal, és 2005-ben összeházasodtak. Egy közös gyermekük született, mielőtt 13 év házasság után 2018-ban elváltak. Affleck ekkor úgy döntött, hogy van még befejezetlen ügye Lopezzel – a pár újra összejött, és végül oltár elé álltak, 2022-ben házasodtak össze.

A figyelmetekbe ajánljuk