Blake Lively és Ryan Reynolds

Az ugyan kifejezetten gyakorinak számít, hogy két ismert ember egy párt alkot, azonban vannak olyan világhírű színészek, akik konkrétan a filmforgatások során szerettek egymásba. Az alábbi cikkben 5 ilyen sztárpárt sorolunk fel.


Blake Lively és Ryan Reynolds

A két színész az igen vegyes megítélésű Zöld lámpás című szuperhősfilm forgatásán találkozott először, ám akkoriban még mindketten mással éltek együtt.

A dolgok azonban hamar megváltoztak, hiszen egy évvel később, 2011-ben már össze is jöttek sőt, a következő esztendőben már össze is házasodtak.

Lively és Reynolds azóta is egy boldog párt alkotnak, három gyerekük is született, James, Inez és Betty.

Rose Leslie és Kit Harrington

Egyértelműen a Trónok harca volt a 2010-es évek egyik legnagyobb popkulturális szenzációja, gyakorlatilag a fél világ ezt a sorozatot nézte. A forgatásokon azonban nemcsak remek munka zajlott, hanem egy nagy szerelem is köttetett.

Rose Leslie és Kit Harrington ugyanis 2012-ben találkoztak először a sorozat munkálatai miatt, és sokan már akkor azt pletykálták, hogy a sorozatbéli szerelmespár a való életben is egymásra talált, azonban csupán 2016-ban vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat.

Leslie és Harrington végül 2018-ban összeházasodtak, 2021-ben pedig megszületett az első gyerekük.

Ez is érdekelhet: 4 világhírű színész, aki szabályosan utálta a szerepét

Penelopé Cruz és Javier Bardem

Mennyi történetet hallottunk már azokról a párokról, akik első látásra szerelembe estek – na Penelopé Cruz és Javier Bardem nem ilyenek.

A két színész először az 1992-es Jamón Jamón című mozin dolgozott együtt, azonban csak 16 évvel később a Vicky Christina Barcelona forgatása után jöttek össze 2008-ban.

2010-ben mondták ki a boldogító igent, és a párnak azóta két gyermeke született, Leo és Luna.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Goslingék híresek arról, hogy igyekeznek a lehető legjobban védeni a magánéletüket a rajongóktól és a sajtótól.

Azt azonban biztosan lehet tudni, hogy a pár tagjai a 2012-ben megjelent Túl a fenyvesen című mozi forgatásán szerettek egymásba.

Attól függetlenül, hogy Mendesék azóta sem házasodtak össze, a románc még mindig tart, sőt, született két lányuk is, Esmeralda és Amada.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

A listán szereplő sztárok közül a Bennifernek is nevezett pár viszonya talán a legkalandosabb. Lopez és Affleck 2001-ben, a Gigli című film forgatásán kerültek közelebbi viszonyba, a kapcsolat pedig olyan komolyan alakult, hogy Ben 2002-ben megkérte Jennifer kezét.

Nem sokkal később azonban a felbontották a jegyességet, ám a sors végül úgy hozta, hogy közel két évtizeddel később újra egymásra találtak.

A pár tagjai végül 2022-ben, Las Vegasban mondták ki a boldogító igent.

Forrás: ITT


A figyelmetekbe ajánljuk