george clooney szmokingban

A legtöbben azt gondolják, hogy a színészek minden esetben azonosulnak az általuk játszott szereppel, és odavannak a karakterükért. Ez a való életben azonban koránt sincs így.


Robert Pattinson

A legújabb Batman ugyan két óriásfranchise (Harry Potter, Alkonyat) miatt lett világhírű, Pattinson azonban egy igazi művészlélek, aki imádja az extravaganciát és a formabontást.

A színész az Alkonyatban alakított karakterét, Edward Cullent saját bevallása szerint nem szerette túlságosan, és a szerep miatti frusztráltsága majdnem a kirúgásához vezetett.

Pattinson ugyanis úgy érezte, meg kell próbálnia kicsit művészibbé tenni a filmet, az alkotóknak pedig egy idő után annyira tele lett a hócipőjük az akkor 21 éves sztár magánakcióitól, hogy végül ultimátumot adtak neki, miszerint vagy befejezi ezt, vagy lecserélik őt.

Ez is érdekelhet: 5 kihagyhatatlan magyar film az elmúlt évekből

Alec Guinness

Alec Guinness a különböző visszaemlékezések szerint nemcsak utálta, hanem kifejezetten lenézte Obi-Wan szerepét. A régi vágású színész ugyanis rosszul volt a film körüli felhajtástól.

Guinnessnek szakmai problémái is voltak a produkcióval, ugyanis a színész a Star Wars-filmek párbeszédeit nemes egyszerűséggel „mesebeli maszlagnak" titulálta.

Emellett Guinnesst az is nagyon bántotta, hogy a sok évtized alatt felépített karrierjét a Star Warsban való feltűnése kis túlzással zárójelbe tette.

Kate Winslet

Nem túlzás azt állítani, hogy a Titanic a mozitörténelem egyik legfontosabb filmje, a női főszereplőjének azonban nincsenek kellemes emlékei a produkcióval kapcsolatban.

Winslet ugyanis képtelen úgy végig nézni a Titanicot, hogy ne kritizálná agyon a saját színészi játékát.

Van egy jelenet amit különösen nem szeret, ez pedig nem meglepő módon a portrékészítéses rész, amely során a Leonardo DiCaprio által alakított Jack lefesti a meztelen Rose-t.

George Clooney

George Clooney és Batman nem jöttek ki jól egymással. A színész ugyanis elmondta, hogy nemcsak a Batman és Robin című filmet utálta, hanem a karakterét is.

Clooney szerint az alakítása gyenge volt, illetve a párbeszédek sem voltak épp a legmegfelelőbbek.

Mindezek mellett talán az volt legnagyobb probléma, hogy a színészt a legkevésbé sem érdekelte a mozi.

Forrás: ITT

A figyelmetekbe ajánljuk