Ewan McGregor.

Ewan McGregor szabályosan rosszul lett a Star Wars egyik jelenetétől

Ewan McGregor bevallotta, hogy konkrétan rosszul lett A klónok támadása című film egyik leglátványosabb jelenetének forgatásán.


Akik szeretik a Star Wars második részét, biztosan emlékeznek arra a jelenetre, amikor Obi Wan és Anakin (Hayden Christensen) egy sportautóra hajazó repülő siklóval üldözik a Padmé Amidalát (Natalie Portman) megtámadó bérgyilkost.

A filmrészlet ugyan egy szabályos CGI-cunamit zúdított a nézők nyakába, ettől függetlenül a forgatás kifejezetten nehéz és megterhelő volt – legalábbis az Obi Want játszó Ewan McGregor szerint – írja a Slash Film.

Ez is érdekelhet: Milyen lett volna a Star Wars a ’20-as években? Most megmutatjuk!

Az elején van egy gyorshajtó üldözési jelenet, amit már nagyon várok. [...] De ahhoz, hogy ezt megcsináljuk, egy olyan eszközben kellett ülnünk, amely ringatózott, és egy idő után rosszul lettél tőle. Olyan volt, mintha újra és újra felszállnál egy vásári játékra, ahol nem mehetsz el hot dogot enni – csak folyton ezt kell csinálnod

– mondta McGregor közvetlen a film megjelenése előtt a Star Wars Insider magazinnak adott 2002-es interjújában.

A színész azonban gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy végül nem lett semmi komolyabb baja, de a „siklózás” határozottan megviselte a szervezetét.

McGregor ezután hozzátette, hogy amikor meglátta az elkészült jelenetet, teljesen megvolt döbbenve a CGI-tól.

Amikor az ember látja a kész filmet, az egészen félelmetes. [...] Furcsa, hogy olyan, mintha valaki mást néznél, mert az a rész, amit csináltál, kékkel volt körülvéve, és aztán látod ezt az egészet magad körül. Ez bizarr

– folytatta.


A figyelmetekbe ajánljuk