Harry herceg, III. Károly király és VIlmos herceg 2014-ben
Fotó: Getty Images

Van helye Harrynek a királyi családban? Nincs egyetértés Károly és Vilmos között

A jelek szerint az uralkodó és a trónörökös máshogy vélekedik arról a kellemetlen témáról, hogy Harrynek mennyire van helye a királyi családban.


Sussex hercege és felesége, Meghan Markle nem vett részt egy családi eseményen sem idén. Minden jel arra mutat tehát, hogy egyáltalán nem javul, sőt megszakadni látszik a kötelék Harry hercegék és a brit királyi család többi tagja között.

Ez is érdekelhet: Sosem találnád ki, miért nem mutatják be A koronában Harryék botrányát

Különböző, többnyire közvetett forrásokból az is tudható, hogy míg Károly király némileg nyitott a békülésre, Vilmos herceg még mindig túlságosan feldúlt ahhoz, hogy fontolóra vegye az öccsével való kapcsolat rendezését.

Vilmos teljesen hajthatatlan abban, hogy nem szabad őket visszafogadni, míg a király úgy gondolja, hogy ez segítene megállítani a család körüli médiacirkuszt

közölte egy családhoz közeli forrás az angol sajtónak.

Katalin, Vilmos, Harry \u00e9s Meghan

Fotó: Getty Images

Testvére megítélésén Harry legújabb botránykönyve sem segített. Az informátor szerint:

Vilmos úgy gondolja, hogy a Sussex-éknek nincs több muníciójuk, kijátszották már összes lapjukat a visszakerüléshez. Így pedig nem lát jövőt számukra a királyi családban.

Ezt is olvasd el! Vilmos el van keseredve a testvére az új királyi botránykönyv miatt

Maga III. Károly király tűnik tehát a legbizakodóbb családtagnak, aki valós reményt lát a kibékülésben, de ez inkább – sokak szerint – csak annak köszönhető, hogy Harry a fia.

Ezzel együtt Harry állítólag novemberben felhívta apját 75. születésnapja alkalmából, és a beszélgetésüket fordulópontként jellemezték a kapcsolatukban.

Lehet, hogy ez volt az első lépcsőfok a brit királyi család békéje felé?

A figyelmetekbe ajánljuk