Harry herceg Spare című könyve

Világhírű magyar származású orvossal beszélget könyvéről Harry herceg

Január elején jelent meg Harry herceg SPARE című könyve, amely a brit királyi család – botrányoktól egyáltalán nem mentes – életéről számol be Sussex hercegének olvasatában. A sokak által csak botránykötetként emlegetett memoárról hamarosan Dr. Máté Gáborral, a magyar származású kanadai orvossal beszélget a herceg.



Máté Gábor 1944-ben született Budapesten zsidó származású családban. Kanadába 1956-ban vándoroltak ki, ahol először angol nyelv és irodalomból szerzett diplomát, majd – pár évnyi középiskolai tanárkodást követően – megkezdte orvosi tanulmányait. A függőség kutatásával és kezelésével foglalkozik, széles körű elismertségnek örvend az ADHD (figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar) területén végzett munkája.

2022-ben jelent meg legújabb könyve, a Normális vagy, melyben a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról.

Ez is tetszeni fog! Harry herceg aggódik, hogy Lajos herceg és Sarolta hercegnő úgy végzik, ahogy ő

Harry herceg és Máté Gábor most egy online, élőben közvetített beszélgetésre invitálnak minket, ahol brit királyi család tagjának memoárjáról is szó esik.

Az előadást március 4-én tartják, a legtöbb ország lakosai számára nyitott a belépés, bár a beszélgetés résztvevőinek azért vannak feltételeik:

  • a beszélgetést csak jeggyel lehet megtekinteni, melynek ára 31 font;
  • ez önmagában nem elég, mert a jegyek mellé még Harry könyvét is be kell szereznie az érdeklődőknek.

Az előadásra március 1-jéig lehet regisztrálni, így aki szeretne rajta részt venni, jobb, ha siet!

A figyelmetekbe ajánljuk