Vilmos herceg
Getty Images

Vilmos el van keseredve a testvére, és az új királyi botránykönyv miatt

A belsős információk szerint Vilmos hercegnek már most tele van a hócipője a nemrégiben megjelent új királyi botránykönyv miatt.


A napokban jelent meg Omid Scobie legújabb, a királyi család életét és belső működését bemutató botránykönyv, ami világszerte megrázta a rajongókat.

A „Meghan Markle szócsöveként” is emlegetett szerző merész állításokat fogalmazott meg a Palotával kapcsolatban.

Ez is érdekelhet: 5 világsztár, akik meglepően jó viszonyt ápolnak a királyi családdal

Ilyen volt például az is, hogy Harry szerint a fia, Archie a születése után nem sokkal jóval nagyobb fenyegetettségnek volt kitéve, mint Vilmos gyerekei, a Palota munkatársai az öröklési rangsor miatt mégis Györgyéknek biztosítottak plusz biztonsági felügyeletet.

Nem meglepő módon Vilmos is olvasta a könyvet, és enyhén szólva sincs meglepődve az ott leírtak miatt, azonban a US Weekly szerint a trónörököst rendkívül frusztrálja a kiadvány.

Ettől függetlenül nem valószínű, hogy bármilyen reakciót is fog adni a leírtakra – állítja a Marie Claire UK.

Tudja, hogy minél többet mond, annál nagyobb figyelmet kap az egész őrület. Úgy véli, hogy [a könyv] a monarchia rosszindulatú ábrázolása, és nem akar segíteni a hamis és kegyetlen narratívák litániájának nyilvánosságra hozatalában

– írta egy bennfentes.

A forrás továbbá úgy nyilatkozott, hogy Vilmos „elkeseredett és elege van abból, hogy a könyv körüli drámával kell foglalkoznia.

A figyelmetekbe ajánljuk