Harry herceg
Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Megdöbbentő ok miatt nem kaphatott kiemelt védelmet Harry veszélyben lévő gyermeke

Egy nemrégiben megjelent könyv azt állítja, hogy Harryék gyermeke egy bizarr ok miatt nem kapta meg a megfelelő biztonsági felügyeletet a királyi családtól.


A napokban jelent meg Omid Scobie királyi szerző vadiúj könyve, az Endgame, amelyben a szakértő a család belső működéséről, és a különböző ellentmondásokról ír – írja a Mirror.

A Harryék köréhez híresen jó kapcsolatokkal rendelkező Scobie a kiadványban azt állítja, hogy a herceg szerint a fia, Archie a születése után nem sokkal jóval nagyobb fenyegetettségnek volt kitéve, mint Vilmos gyerekei, a Palota munkatársai mégis Györgyéknek biztosítottak plusz biztonsági felügyeletet.

Ez is érdekelhet: Sosem találnád ki, miért nem mutatják be A koronában Harryék botrányát

De az a tény, hogy Archie-t több fenyegetés vette körül, mint a többi királyi gyermeket, nem jelentett további biztonsági intézkedéseket. A hierarchia továbbra is elsőbbséget élvezett, és mivel Archie akkoriban a hetedik volt a trónöröklési sorban, nem számított különösebben kiemelt fontosságúnak

– írta Scobie.

A szerző szerint Harry nagyon is tisztában volt ezzel a problémával, sőt, még panaszkodott is emiatt az egyik magas rangú királyi dolgozónak.

Senki sem gondol arra a tényre, hogy a feleségem és a fiam félvérek.... Mindez senkinek sem számít

– mondta Harry egy tanácsadójának 2019-ben, állítja Scobie.

Végezetül érdemes egy pár szót ejteni a szerzőről is: Omid Scobie újságíróként sok éve aktívan foglalkozik a királyi családdal, az első Meghanékról szóló könyve pedig 2020-ban jelent meg Findig Freedom címmel.

A szerző személyét azonban a brit sajtóban ellentmondások övezik, ugyanis sokan úgy emlegetik őt, mint „Meghan Markle hivatalos szócsövét”.

A figyelmetekbe ajánljuk