Sokan sokféle módszerrel próbálják visszacsalogatni a turistákat az addig pezsgő régiókba: a Párizstól alig 100 km-re fekvő Reims városa például ingyen champagne-t osztogat.


Két éjszaka = egy palack champagne

Talán nem pont évjáratos champagne-t osztogatnak, de mindenképpen jóleső gesztus a vendégnek

Fotó: DaYsO / Unsplash

A champagne-i borvidék központja, Reims eddig is turistabarát városnak számított, a legújabb intézkedéseik azonban mindent felülmúlnak: mindenkinek, aki legalább két éjszakát eltölt a francia városban, felmutat egy vacsora-számlát és részt vesz valamilyen szabadidős tevékenységben, úgy mint pezsgőház-látogatás, evezés, kerékpárkölcsönzés - ingyen pezsgőt adnak. Összesen 68 termelő csatlakozott a kezdeményezéshez, 3000 palack keresi ily módon gazdáját. A felajánlás összértéke 50.000 euró.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk